Na forum: 1593 dni Posty: 109 Piwa: 62 Respekt: 50
Wysłany: 2012-01-17, 17:10
Chciałbym tuning, ogromną mapę, i miejscówki podobne do tych z Las Venturas - nie musi to być LV, ale chciałbym jakąś pustynię + część miasta, w której w nocy gdzie się nie obejrzymy wszystko się świeci, są kasyna itp.
I chciałbym wiele sportowych aut, nie supersamochodów, ale sportowych aut (odpowiedniki jakichś hond, mazd, mitsubishi czy subaru, jakieś dodge czy chevrolety)
_________________ ASUS P5B Premium + Ai Remote + ASAP + TPM >> Intel PDC E5200 @ 3.6GHz + KARAKORUM>> 2x 2GB G.Skill 1066MHz>> SAPPhIRE HD4850 512MB GDDR3 ||
Pozdro dla frajerów, którzy próbują się logować na moje konto i mi je blokują....
Na pewno własną muzykę na każdej platformie. Mogą być napady na sklep, w gangowych dzielnicach ustawki, zabójstwa, kradzieże, prostytutki, czasami jakieś pościgi, strzelaniny - ogólnie bardziej żywe miasto
Nick w MP: DeathWarrior
Na forum: 203 dni Posty: 22 Piwa: 111 Respekt: 50
Wysłany: 2012-02-13, 16:29
Ale na przykład każda część gta jest o wiele lepsza oprócz gta 4 aa tak każda wersja składała się z kilku bohaterów gta i chciałbym żeby w gta 5 była taka funkcja wybierania postaci z każdej część gta VelloR powiem tobie szczerze że też chciałbym taką funkcje ożenić się ale w kilku częściach gta bohaterowie brali tylko kobiety na randki udawali że chodzą bo tam było kilka misi w gta sa że musiałeś chodzić z jakąś babą żeby dostać dokument ale zobaczymy co wymyśli ale inne części gta są super
_________________ <<<>> 10.03.2012 OFICJALNE OTWARCIE
FORUM JUŻ OTWARTE:www.servzabawy.jun.pl ZAPRASZAMY !!
Myślę, że więcej ludzi zagrałoby w GTA V. Chciałbym również by można było tuningować motorki, chciałbym zobaczyć odpowiednika Suzuki Hayabusa.
Jakieś unikalne miejsca? Może stadion piłkarski, uniwersytet, szkoły itd.
Nick w MP: DeathWarrior
Na forum: 203 dni Posty: 22 Piwa: 111 Respekt: 50
Wysłany: 2012-02-14, 19:31
Ca$tillo powiem szczerze że masz dobry pomysł z miejscami że ma być stadion piłkarski, uniwersytet, szkoły itd. nawet żeby tuningować motorki oraz żeby były auta z nfs mw ponieważ jest bmw itd chciałbym auta z nfs żeby pozmieniać auta
_________________ <<<>> 10.03.2012 OFICJALNE OTWARCIE
FORUM JUŻ OTWARTE:www.servzabawy.jun.pl ZAPRASZAMY !!
Nick w MP: [tc]tasiel_cL
Na forum: 1472 dni Posty: 103 Piwa: 57 Respekt: 50
Wysłany: 2012-02-21, 21:07
ja bardzo lubiłem latać samolotami w San Andreas i brakowało mi tego, że nie było za bardzo gdzie latać;] oczekiwałbym dlatego większej mapy, żeby można było gdzieś polecieć, popłynąć. Jakieś takie miejsca typu wyspy.
Przydałoby się również, żeby auta były wiekszymi odpowiednikami prawdziwych aut.
Troche słabo wygląda gdy mocnym samochodem lecimy bokiem i on "nie ma siły" driftować tylko raczej mocno zwalnia