Mapa zapisuje dane w MySql. Można się spokojnie zarejestrować i następnie zalogować, trafiamy do centrum imigrantów w celu uzupełnienia danych, kiedy to zrobimy włącza się nam tutorial. Po nim przenosimy się na miejsce spawnu. Problem tkwi w tym, że gdy logujemy się na serwer ponownie, nasze konto po zalogowaniu jest znów przenoszone do centrum imigrantów i znów zaczyna się procedura z uzupełnianiem danych. Zaraz po wyjściu kiedy sprawdziłem zapis w bazie danych, wartość zmiennej była prawidłowa(taka jaka odpowiada ukończonemu tutorialu), lecz kiedy wejdziemy na serwer, zmienne konta (oprócz nicku, hasła i ID) restartują się do tych które przydzielane mamy podczas rejestracji. Proszę o pomoc. Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi.
Wszedłem na serwer, zarejestrowałem się, przeszedłem tutorial i wyszedłem. Kiedy wszedłem ponownie, prawidłowo wyskoczyło okienko do logowania ale ponownie włączył się tutorial i nie zapisały się dane tj. pieniądze itp.