JarO0, może i nie jest trudno, ale nie jest łatwo. Wiesz co mnie irytuje? Gdy wystawiam swoją pracę byle gdzie, a każdy mówi, że wszystko "łatwo" czy ją zakodować, czy zaprojektować. A tak naprawdę nic nie umieją. W dodatku masz nick jak mój.. em.. "były" kolega kiedyś miał - tyle, że przez jedno "o". A fakt ten mnie denerwuje jeszcze bardziej. Zamiast komentować, że coś "łatwo", ale "fajne" to po prostu napisz że "fajne", a nie że łatwo. Ludzie, zamiast mówić, że coś jest "łatwe" to weźcie odpalcie program graficzny, czy cokolwiek i zróbcie to samo - zobaczymy czy łatwo. Nie kieruję tego tylko do Ciebie, ale do wszystkich osób, które to czytają.
Na forum: 1285 dni Posty: 635 Piwa: 479 Respekt: 66,3 Głosy: 3
Wysłany: 2012-02-22, 23:00
Ależ szefunciu, to naprawdę góra 10 minut roboty. Nie ma tu zbyt dużo efektów, a jak na dzisiejsze portfolia koderskie, graficznokoderskie przydałoby się coś abstrakcyjnego. Ale może być, znasz się na rzeczy - choć trochę. Pracę nie ocenię wyżej niż na jedynkę, jeżeli zależy Ci na długiej ocenie, mogę tak ocenić, jedynie mam mało czasu.
JarO0, podkreślam BYŁEGO kolegi. Nic Cię to nie obchodzi. Napisałem tak, bo mnie to jeszcze bardziej drażni. A co do mojego portfolia wzorowałem się na dzisiejszych standardach, a po sprawdzeniu wszystkich testów kolorów, balansów - wszystko się zgadza. Jest w pełni zgodna z dzisiejszymi standardami. A zreszta lepszego byś nie zrobił. Po co zaczynasz jakiś temat z moim BYŁYM kolega? Skomentowałeś i tyle na temat.
Nick w MP: Triste
Na forum: 474 dni Posty: 31 Piwa: 27 Respekt: 45 Głosy: 3
Wysłany: 2012-02-23, 18:24
Przepraszam bardzo, ale to ty zacząłeś temat twojego byłego kolegi, mam taki nick, o! Dzisiejsze standardy? Nie ma jakichś standardów. Każdy ma swoje gusta. Standardy mogą być jedynie mówiąc o kodowaniu.
Haha, dzisiejsze standardy? Nie ma standardów? Widać, że musisz się poduczyć projektowania stron. Standardy są i są bardzo ważne. Nie jesteś grafikiem i o tym nie wiesz. Przepraszam bardzo, ale ja tylko powiedziałem, że masz do niego podobny nick i to mnie jeszcze bardziej irytuje (tylko jedno zdanie o nim), a ty już rozpoczynasz temat jakbyś miał za złe, że mówię że mój były kolega miał podobny nick do Ciebie. Ajć, skończ.