Witamy sympatyków GTA na forum GTAOnline Obecny czas to 2012-05-22, 17:48 Zarejestrowanych: 40378
Panel Logowania

Zapamiętaj moje hasło.
Strona główna | Rejestracja | Użytkownicy | Grupy | Faq | Regulamin | Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Layout portfolio
Autor Wiadomość
Eric 

Informacje
Na forum: 794 dni
Piwa: 5
Respekt: 50

Wysłany: 2012-02-19, 15:52   Layout portfolio

Oceniajcie, komentujcie.
Postaw piwo autorowi tego posta

JarO0  Jestem fajny.

Informacje
Nick w MP: Triste
Na forum: 474 dni
Piwa: 27
Respekt: 45
Głosy: 3

Wysłany: 2012-02-19, 22:17   

Eric, ładnie jednak pod O mnie i Usługi troszkę pusto, mógłbyś coś tam wstawić. Teraz spróbuj to zakodować, bo nie jest wcale trudno.

Jeżeli mój post, lub temat był pomocny postaw :piwo: :oops:

Eric 

Informacje

Wysłany: 2012-02-22, 22:56   

JarO0, może i nie jest trudno, ale nie jest łatwo. Wiesz co mnie irytuje? Gdy wystawiam swoją pracę byle gdzie, a każdy mówi, że wszystko "łatwo" czy ją zakodować, czy zaprojektować. A tak naprawdę nic nie umieją. W dodatku masz nick jak mój.. em.. "były" kolega kiedyś miał - tyle, że przez jedno "o". A fakt ten mnie denerwuje jeszcze bardziej. Zamiast komentować, że coś "łatwo", ale "fajne" to po prostu napisz że "fajne", a nie że łatwo. Ludzie, zamiast mówić, że coś jest "łatwe" to weźcie odpalcie program graficzny, czy cokolwiek i zróbcie to samo - zobaczymy czy łatwo. Nie kieruję tego tylko do Ciebie, ale do wszystkich osób, które to czytają.

WuZeet 

Informacje
Na forum: 1285 dni
Piwa: 479
Respekt: 66,3

Wysłany: 2012-02-22, 23:00   

Ależ szefunciu, to naprawdę góra 10 minut roboty. :roll: Nie ma tu zbyt dużo efektów, a jak na dzisiejsze portfolia koderskie, graficznokoderskie przydałoby się coś abstrakcyjnego. ;) Ale może być, znasz się na rzeczy - choć trochę. Pracę nie ocenię wyżej niż na jedynkę, jeżeli zależy Ci na długiej ocenie, mogę tak ocenić, jedynie mam mało czasu. ;)

1/5

JarO0  Jestem fajny.

Informacje

Wysłany: 2012-02-23, 14:55   

Eric, tyle że tutaj naprawdę nie ma dużo do roboty, jest to skromne. Po za tym, co mnie obchodzi że mam nick podobny do twojego kolegi lol ?

Eric 

Informacje

Wysłany: 2012-02-23, 15:34   

JarO0, podkreślam BYŁEGO kolegi. Nic Cię to nie obchodzi. Napisałem tak, bo mnie to jeszcze bardziej drażni. A co do mojego portfolia wzorowałem się na dzisiejszych standardach, a po sprawdzeniu wszystkich testów kolorów, balansów - wszystko się zgadza. Jest w pełni zgodna z dzisiejszymi standardami. A zreszta lepszego byś nie zrobił. Po co zaczynasz jakiś temat z moim BYŁYM kolega? Skomentowałeś i tyle na temat.

JarO0  Jestem fajny.

Informacje

Wysłany: 2012-02-23, 18:24   

Przepraszam bardzo, ale to ty zacząłeś temat twojego byłego kolegi, mam taki nick, o! Dzisiejsze standardy? Nie ma jakichś standardów. Każdy ma swoje gusta. Standardy mogą być jedynie mówiąc o kodowaniu.

Eric 

Informacje

Wysłany: 2012-02-23, 19:34   

Haha, dzisiejsze standardy? Nie ma standardów? Widać, że musisz się poduczyć projektowania stron. Standardy są i są bardzo ważne. Nie jesteś grafikiem i o tym nie wiesz. Przepraszam bardzo, ale ja tylko powiedziałem, że masz do niego podobny nick i to mnie jeszcze bardziej irytuje (tylko jedno zdanie o nim), a ty już rozpoczynasz temat jakbyś miał za złe, że mówię że mój były kolega miał podobny nick do Ciebie. ;) Ajć, skończ.

Tagi: layout :: portfolio
Anonymous

Dołaczył: Wczoraj 0:00
Skad: google.com

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Miejsce na Twoją reklamę!

Odpowiedz do tematu