Nick w MP: Dwayne_Matthews
Na forum: 599 dni Posty: 845 Piwa: 1593 Respekt: -1,9 Głosy: 9
Wysłany: 2012-01-27, 18:29 LiveTruck
Witam serdecznie
Chciałbym wam przedstawić mapkę [nie dokończoną] , którą przerabiałem 3 dni. Jest to mapka PolishTruck czy coś takiego , lecz wszystko zostało zmienione [dosłownie]. Mapa posiada troszkę komend truckerów , adminów [by ja] oraz frakcyjne.
A teraz co jest w mapie
Frakcje / Firmy
Policja - Skończona w 100%
Pomoc Drogowa - Skończona w 100%
Taxi - Skończona w 100%
A co do firm , firmy są w mapie , lecz ich pojazdy zostały usunięte
Jakie są plusy mapki ?
* Największym plusem jest to , że nie znalazłem ani 1 buga * Czysto działający licznik [chodzi o płynność]
* Ręczny fotoradar by XQZ , który pokazuje dokładną prędkość pojazdu
* Pozmieniane spawny frakcji / truckerów
* Parę komend admina [by ja] - by ja , ponieważ wcale nie było * Możliwość przydzielania pojazdów dla frakcji na id pojazdu , bez bawienia się w kody Dodajesz linijkę i tyle * Trochę zrobionych obiektów. Np. CPN San Fierro - Las Venturas by Ja , Roboty drogowe na moście w san fierro - by śmiecho , Roboty drogowe Las Venturas - by Sirvon , i reszta obiektów też ja robiłem
Jakie są minusy mapki ?
* No niestety trzeba dorobić jeszcze troszkę pojazdów , ponieważ są tylko na spawnie [chyba że tyle wam wystarczy].
* Dodanie jeszcze paru komend admina , ponieważ jest chyba 5 , lub 6.
* Oskryptowanie cpn'u między sf-lv.
No i to chyba wszystko
Tylko proszę o 1. Nie zmieniajcie chociaż autora Mapka jest przerobiona w 70% przeze mnie i troszkę sirvona , dlatego podpisaliśmy się jako autorzy.
Oto link do mapki :
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
ZAKAZUJĘ !
* WYSTAWIANIA MAPKI NA INNE FORA
* ZMIENIANIA AUTORA
* PODSZYWANIA SIĘ POD AUTORA
* I INNYCH RZECZY NEO-KIDS XD
Jeśli link wygaśnie , proszę o nie wystawianie nowego. A jeśli ktoś bardzo będzie chciał kontakt ze mną na pw , lub w tym dziale
Pozdrawiam serdecznie. Colin_Carlone - Prezes.
Sirvon , nie groź mi proszę prawami autorskimi [chodzi o nazwę] , ponieważ ja nazwy nie sprzedaję po 1. , po 2. razem to ustaliliśmy Po 3. Nie da się z tobą robić projektu
Nick w MP: Dwayne_Matthews
Na forum: 599 dni Posty: 845 Piwa: 1593 Respekt: -1,9 Głosy: 9
Wysłany: 2012-01-31, 17:57
-Brak czerwonych markerów - Wymień monitor na przynajmniej 3 kolorowy
-Podczas wybierania skina jest tylko jeden - Chyba masz lagi XD
-Paliwo nie zmniejsza się - Podłącz neta , dopiero serwer rób
-Licznik "HP pojazdu" wariuje - Tak jak @up. Podłącz neta
Sorry , ale nikt więcej takich błędów nie wymienił oprócz ciebie , sprawdź wszystko dobrze dopiero coś pisz
Nick w MP: DeathWarrior
Na forum: 204 dni Posty: 22 Piwa: 111 Respekt: 50
Wysłany: 2012-02-05, 12:09
eee przepraszam co to jest to nie jest mapa po pierwsze a po drugie ta mapa jest do kitu ale no coż jesteś początkujący i zobaczymy dalsze twoje osiągnięcia
Moja ocena :4/10 oraz piwko za chęci
_________________ <<<>> 10.03.2012 OFICJALNE OTWARCIE
FORUM JUŻ OTWARTE:www.servzabawy.jun.pl ZAPRASZAMY !!