Nick w MP: szeju
Na forum: 1217 dni Posty: 213 Piwa: 304 Respekt: 45,3
Wysłany: 2011-10-19, 22:13
Fajnie jezdzic tirem ale jako zawod nie wiem czy bym chcial bo nie widze tu nic fantastycznego jechac droga cale dnie/noce mniej czasu dla rodziny i wgl.
Jest to automatyk nawet lepszy niż manual.Moglem sam po placu jedzic i pod rampe podjedzac
3 szafki na dole duzo miejsca w nich
Dwa łóżka jedno na górze drugie na dole
To co w nim lubie szyberdach na guzik:D
Ma bardzo duza pojemnosc 10518 litra
Ma takie swiatla ze gdy skrecisz pelno kolko np w prawo to swiatla skrecaja w prawo
Jest w nim subufer daje czadu :)Bodajze 32 rozmiar.
Jest stolik oraz lodowka rozsuwana
Jest dziwny troche wydech ale podobno oryginalny taki jest
fotel kierowcy wielo funkcyjny ma nawet masaz
Glosny klakson:)Trabki
Jest cudownym autkiem wysoki..W najnowszej i dotego najwyzszej budzie
Kabina kierowcy jest bardzo obszerna (określana jako rozmiar XXL), wyposażona w skórzane siedzenia, z klimatyzacją, systemem audio Hi-Fi, systemem nawigacji GPS i dwoma komfortowymi miejscami do spania.
Pojazd seryjnie wyposażony jest m.in. w elektroniczny program stabilizacji toru jazdy (ESP), tempomat adaptacyjny (ang. Adaptive Cruise Control), system zapobiegający blokowaniu kół (ABS) i aktywny system stabilizacji przechyłów (Continuous Damping Control); układ wydechowy spełnia limity emisji określone w standardzie Euro 5.
Jest on na sprezynach nie na poduszkach.
Jesli ktos by chcial sobie takiego kupic to polecam
Nick w MP: Triste
Na forum: 474 dni Posty: 31 Piwa: 27 Respekt: 45 Głosy: 3
Wysłany: 2012-02-21, 14:05
Nie lubię - z powodu bezpieczeństwa. Chodzi mi o bezpieczeństwo, w sensie jazdy rowerem, skuterem, motorem. Gdy wyjeżdżam na ulicę, najtkrótszą drogą, zazwyczaj jeździ tam w dzień dużo samochodów - tiry wyjeżdżają, i z powodu ich długich naczep, nie mogą jak samochód osobowy wyprzedzić nas na drugim pasie, dlatego aby tir mógł swobodnie przejechać. Gorzej jest na wąskich lub jednoosobowych ulicach, bo tiry tam nie zjadą na bok, bo nie ma miejsca. Dlatego nie lubię tirów - ze względu na bezpieczeństwo, i ciągłe postoje, sam raz prawie mnie tir nie potrącił, gdy jechałem z kolegą rowerami. Na szczęście przez moje miasto nie przejeżdża dużo tirów, bo mają pare innych dróg do wyboru.
Wysłany: 2012-03-27, 08:05
No fakt, te pojazdy - uwielbiam je. Dla tych co chcieli by zostać kierowcami, sam o tym myślałem ale: prawo jazdy troszkę drogie i nie pisząc o tym że rzadko jesteś w domu...Ale najważniejsze robić to co się kocha!
Macie jakieś ulubione pojazdy? Ja nie wiem dlaczego, Volvo VH12, dosyć często jeździ po drogach, stare trochę, ale fajne.