|
Wysłany: 2012-10-20, 18:58
|
|
izdebski12
Pro Elo Pawner ;]

Nick w MP: OroN
Piwa: 1120
|
|
|
|
Siemka,
S?uchajcie mam do was spraw?, odno?nie VPS'a.
M?j server stoi na hostingu servhost.pl, ostatnio na hostingu du?o si? dzieje np. zmiana IP, dalsza lokalizacja, wy?sze pingi. Dodatkowo mam dosy? ju? tych sytuacji, ?e padaj? nagle wszystkie servery w tym m?j bo jaka? jedna maszyna ma jakie? problemy.
Chcia?bym przenie?? server na w?asn? maszynke - VPS'a najlepiej w lokalizacji Warszawskiej.
W sprawach VPS'a jestem ca?kowicie zielony - nigdy nie mia?em, i nigdy nie widzia?em co i jak w nim,
Jaki polecacie VPS na 1 server, kt?ry ma 40 do 50 graczy online dziennie? VPS b?dzie op?acany tylko z sms?w moich graczy, wi?c najlepiej aby si? kupowa?o vps'a za kase z portfela, a tam ?eby da?o si? zasila? smsami. Kolejna sprawa to taka, gdzie wykupie na jakim hostingu za smsy hosted na m?j server, kt?ry b?dzie na VPS'sie?
Mam jeszcze kilka pyta? odno?nie vps'a:
Jak wygl?da w??czanie/wy??czanie/resetowanie/dodawanie game mod?w/ustawienia servera?
Na VPS'sie nie b?dzie chyba takiego panelu "w??cz server" "wy??cz server" "reset servera" ?
Domy?lam si?, ?e dodawanie map, ustawianie itd., to wszystko b?d? robi? przez FTP tak?
A jak b?d? server w??cza?? To jest co? ala windows, ?e klikam myszk? dwa razy na okienko i pojawia si? konsola z w??czaniem servera?
Oczekuje na odpowiedzi. Z g?ry dzi?kuje
|
Podpis
Chcesz mi podziękować?
Wystarczy, że postawisz
Najlepszy server samp 0.3c:
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2012-10-20, 19:41
|
|
zajacp1
asdfghjnklngnbfs

Piwa: 726
|
|
|
|
Na serv4web.pl masz lokalizacj? Francusk?, ale chodz? szybciej ni? polskie hostingi, zdecydowanie zalecam kupi? tam VPSa, nawet tego Start+
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2012-10-20, 20:17
|
|
izdebski12
Pro Elo Pawner ;]

Nick w MP: OroN
Piwa: 1120
|
|
|
|
a jak z pingami od francji?
Da?by? mo?e jakie? IP servera samp, kt?ry jest tam u nich?
Chcia?bym zobaczy? pingi, wej?? obczai? lagi itd.
A napisz mi jeszcze jakto wszystko obs?ugiwa?? Otwieram plik jak w windowsie i server si? w??cza czy jak?
|
Podpis
Chcesz mi podziękować?
Wystarczy, że postawisz
Najlepszy server samp 0.3c:
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2012-10-24, 01:29
|
|
Michal187

Nick w MP: [PPS]HaKer
Piwa: 1
|
|
|
|
jak masz VPS to napisz do mnie pomoge GG:3658740 dodatkowo ci dam panel do obs?ugi sampa
|
|
|
|
|
|
| Tagi: vps :: zamiast :: hostingu |
Anonymous

Na forum: 245 dni

|
Anonymous Koniecznie zajrzyj na:
|