Witam serdecznie. Najpierw napisz? kr?tkie wprowadzenie Chodzi o to, ?e jak mam skina np. ID 222 i wejd? w marker i dostan? skina 274 to jak zrobi?, ?e po wej?ciu w inny marker odda mi tego skina 222? Chodzi o co? takiego, ?e mam tak jakby szatnie, stra?ak bierze skina bojowego, ale chcia?bym ?eby potem m?g? dosta? swojego z powrotem. Za pomoc
ja osobi?cie uwa?am setelementdate jako najlepsze rozwi?zanie, przy spawnie ustawiasz setelementdata na 244, nast?pnie po wej?ciu w marker: setElementModel(source, getElementData(source, "skin")) pisane z telefonu
Split, strasznie namieszana twoja wypowied? i du?o z niej nie rozumiem. M?g?by? to wyrazi? w [.lua], lub poda? ca?y kod je?li owy posiadasz? Za kod dam
Split, ale nie, bo z tego co rozumiem to ka?dy przy spawnie b?dzie mie? skin 222. A ja chc? co? takiego, ?e w sklepie za skinami wybierasz np. skina 222. A potem jak we?miesz z jakiego? markera skin stra?aka (277) i po wej?ciu w jeszcze inny marker odda ci skina 222 (czyli jako? zapami?ta ten co kupi?e? w sklepie).
w?a?nie, potrzebowa?by? system zapisywania graczy ale tak jak ci pisa?em.
Podczas kupna ustawiasz setElementData(source, "gracz_skin", tonumber(zmiennaskina)) nast?pnie po wej?ciu w inny marker ni? stra?aka odda ci to je?eli dodasz setElementModel(source, getElementData(source, "gracz_skin"))