Witam Was , mam problem z Fraps'em , kt?ry polega na tym ?e po nagraniu "dzie?a" w WMP podczas ogl?dania s? jakie? "kolorowe paseczki" ?! Po ca?ym obrazie filmiku lataj? te paseczki (przypomina to t?cze) . Czy kto? wie jak sobie z tym poradzi? z tym problemem ? No chyba ?e znacie jakie? inne programy do nagrywania filmik?w z SAMP'a
1.Tak pr?bowa?em innymi programami , bez skutku
2.Frapsa mia?em wersje Trial czyli 30 sec nagrywania film?w , s?ysza?em gdy ju? mia?em trial'a to nie bede m?g? mie? juz pe?nej wersji (ale s? do tego obejscia )
Fraps jest jednym z lepszych program?w (darmowych) innego nie polecam .wybierz sobie dysk jakis duzy na ktorym filmy sie zapisywac bend? i ustaw wlasnom ilosc kratek fps (100).Obraz na half-size
i powinno byc ok jesli dobrze sie domyslam to WMP to winamp ,jest on najgorszy do film?w oraz innych slajd?w,otwu? przez Windows Media Player
albo przez nero show time .?ycze powodzenia jak sie nie uda pisz na gg ja mam frapsa i jest ok all zresztom moje filmiki:
http://pl.youtube.com/watch?v=l-j5aEbDXwQ
Wiem o co chodzi. Niemasz kodek?w specjalnych wi?c tak:
1. Pobierz kodeki z tej strony:www.pobieralnia.pl (kilkasz pobiez plik a potem glowny server)
2. Musisz odinstalowa? wszystkie kodeki filmowe ! (ten kodek jest najlepszy i odtwarza wszystko wiec sie niebuj-wszystko b?dzie dzia?a?)
3. Zainstaluj nowe kodeki ze strony powyrzej przedstawionej.
4. Uruchom ponownie komputer
5. W??cz Fraps, nagrywaj i ciesz si? czystym obrazem !