Mam problem. Zrobi?em skrypt na regulamin serwera.
To error:
C:\Documents and Settings\kacper.UFOLUDKI-0D7D06\Pulpit\regulamin.pwn(45) : error 030: compound statement not closed at the end of file (started at line 45)
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
public OnFilterScriptInit(){
print("\n+---------------------+");
print("| Regulamin |");
print("| by |");
print("| Lorenzo |");
print("| z a l a d o w a n o |");
print("+---------------------+\n");
return 1;
}
public OnFilterScriptExit(){
print("\n+---------------------+");
print("| Regulamin. |");
print("| by |");
print("| Lorenzo |");
print("| >>>>N I E<<<< |");
print("| z a l a d o w a n o |");
print("+---------------------+\n");
return 1;
}
public OnPlayerConnect(playerid) {
SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFAA,"Na serwerze jest Regulamin by Lorenzo. Wpisz /regulamin aby wy?wietli? zasady");
return 1;
}
public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]) {
//------------------- teleporty gracza
if(strcmp(cmdtext, "/regulamin", true) == 0) {
SendClientMessage(playerid, WARN_COLOR,"Regulamin Serwera:");
SendClientMessage(playerid, 0x24FF0AB9,"___________________________________________________________________");
SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW,"* 1.Na serwerze nie przeklinamy! Za przekle?stwo dostajesz warn'a");
SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW,"* 2.Nie wywy?sza? si? nad Adminami i VIP'ami. ");
SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW,"* 3. Na serwerze nie mo?na pyta? si? tak: Dasz Admina? lub: Daj Admina. Obowi?zuje zasada: Grasz d?ugo,Masz Admina.");
SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW,"* 4. VIP'a Nale?y traktowa? jak ucznia admina. Nie wywy?sza? si?.");
SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW,"* Bardzo prosze o przestrzeganie zasad regulaminu.");
SendClientMessage(playerid, 0x24FF0AB9,"___________________________________________________________________");
SendClientMessage(playerid, 0x33CCFFAA,"Je?li Akceptujesz regulamin wpisz Akceptuje (bez uko?nika). ^^");
return 1;
}
{
Ostatnio zmieniony przez AezAkmi2012 2012-06-17, 15:39, w całości zmieniany 1 raz
Skater. Mam do ciebie jeszcze jedn? pro?b?. Zrobi?by? mi skrypt? 2 w 1. Chodzi o taki skrypt: Warn i Mute, Warn czyli tak: Osoba kt?ra przeklina albo wyzywa dostaje warna od admina. czyli admin wpisuje komend? : /warn id , a u gracza pisze: Dosta?e? warn'a od Admina "nick" Uwa?aj! masz juz x/3 warn?w! Za 3 dostajesz kicka! Kick nie ma byc automatyczny tylko admin daje. I mute czyli admin wpisuje: /mute id czas pow?d. ( Odciszenie automatyczne ) U gracza wy?wietla si?: Zosta?e? uciszony przez administratora "nick" Na XXX min! Pow?d: "pow?d" Bardzo ci? prosz? o zrobienie mi tego skryptu ^^ najlepiej w PWN