Witam.Mam problem z licznikiem driftu.Chodzi o to,?e driftowa? mo?na nawet ?odzi? czy samolotem.Jak to zablokowa? by mo?na by?o driftowa? tylko autem?Piwko za pomoc.
Witamy w kolejnym odcinku teleturnieju, wr??bici SA-MPa!
W dzisiejszym odcinku, zajmiemy si? spraw? licznika driftu, kt?ry to nalicza drift nawet w ?odziach i samolotach! Dziwne prawda? Zatem niechaj Wr??bita Dawid, b?dzie z wami i trzymajcie kciuki za dobr? analiz?!
Mamy w?a?nie miesi?c luty, jest to miesi?c przest?pny! Niestety mamy 2013 rok, wi?c przest?pu nie ma! Hura! Zatem mo?e ile ma Pan lat? Ah! Za pewne 17 - to powiedzia?a mi moja magiczna kula plazmowa z allegro za 15pln! (m?dry wr??bita potrafi sprawdzi? dane osobowe z profilu u?ytkownika). Hmm, przechodz?c do rzeczy, jakiego Pan systemu driftu u?ywa? Ah, niechaj zgadn?, przecie? jest ich tak ma?o!
Albo kt?ry? z innych nie zamieszczonych przez moj? skromn? osob??! C??, no musimy jako? do tego doj??, poniewa? Pan w s?uchawce nie chce si? odezwa?, a w ko?cu zap?aci? 10pln, ?eby by? na antenie! Przeprowad?my dla niego zatem ma?? funkcj?, zast?puj?c? "nie w??czanie" licznika driftu w aucie! Po prostu wyrzu?my gracza z auta kiedy do niego wejdzie i nie b?dzie to pojazd 4 ko?owy!
Halo, halo? Jest tam Pan? *g?os w s?uchawce* "KUHWA W KO?CU ZROBIONE HURA IDE SE POSTAWI? SW?J SERWER POCHWALE SI? ZIOMKOM, ?E ZROBI?EM SAM NAPRAWI?EM TO GUWNO XDDDd". - Jest mi bardzo mi?o, ?e mog?em Panu pom?c; odpowiedzia? Pan wr??bita. Zatem nie b?jcie si? dzwoncie! Pami?tajcie, ?e to tylko 10pln za bezpo?rednie po??czenie ze studiem!
*P.S.: Jak ju? si? Pan zdecyduje, to prosz? o wykonanie kolejnego telefonu do studia i czekanie, a? natrafi Pan na p?ononcom linie, przepalonom od homoseksualist?w, chc?cych dowiedzie? si? o swojej przysz?o?ci.
*P.S2.: Jak ju? si? Pan dodzwoni, to niech Pan przepowie nam, jakiego Pan systemu driftu u?ywa.