Witajcie
Mam par? pyta? dotycz?cych frakcji i nie tylko Zaczn? od tych ?atwiejszych
1.Jak zrobi? co? takiego aby mo?na by?o komend? u?ywa? co np. minut?? Wydaje mi si? ?e timer jaki? starczy
2.Robie roboty drogowe i chc? zrobi? co? takiego , ?e dzia?a jakby system wahad?owy i po 2 stronach s? szlabany i co minut? si? otwiera si? 1 szlaban a 2 wtedy jest zamkni?ty Czyli pierwszy szlaban jest otwarty a drugi w tym czasie zamkni?ty na minut? i tak na odwr?t gdy ten drugi jest otwarty to pierwszy zamkni?ty . I tak ca?y czas taka p?tla Da si? zrobi??:P Wiem jak zrobi? otwieraj?cy si? szlaban itd. ale nie wiem jak zrobi? to z czasem ;/
3.Jak zrobi? nowe tory i poci?gi w MTA? (Nie wiem czy to dobry temat ale te? jest zwi?zane z kodem pawn) Ot?? chcia?em zrobi? nowe "linie" Poci?g?w lecz gdy stawiam poci?g na nowych torach to przenosi go na tory z oryginalnego GTA Pr?bowa?em ju? zrobi? save'a w grze i wpisa? kordy x y z w gamemodzie lecz to i tak nic nie da?o ;/ macie pomys?y?:P
4.Czy mo?na zrobi? co? takiego jak komenda /sprawdz pojazd i skin robi jak?? animacje , ?e zagl?da pod silnik ?:D oraz , ?e mo?e wykona? to dopiero przy poje?dzie a z dala od niego nie
5.Ostatnie pytanko Czy mo?na zrobi? co? takiego , ?e po tym jak kto? zginie to respawnuje si? w szpitalu lecz le?y on na ?ku (Taka animacja) i mo?e wsta? dopiero gdy lekarz wpisze /zbadaj to mo?e wsta?:P
No prawie lecz to jeszcze nie to Wydaje mi si? , ?e ta komenda na le?enie to chyba ta co jest po zabiciu ?e skin le?y na ziemi "plackiem" lecz nie wiem kt?ra to
A co do kl?kania to chyba raczej po prostu ta kiedy w singlu naci?niemy przycisk na kucanie to on kuca to ta si? nada lecz tez nie wiem kt?ra to ;f