|
Wysłany: 2017-09-10, 12:28
|
|
X0neX

Nick w MP: Xavir
Piwa: 77
|
|
|
|
Cze??, chcia?bym poruszy? dyskusje o pseudolach.
Powstaje ich coraz wi?cej, a autorskie serwery nie maj? si? jak wybi?.
Jaki jest sens tworzenia takiego serwera? Dla pi?ciu graczy?
Administracja pseudol?w jest jedna i taka sama, dodaj? kase, kupuj? 3 infernusy i najdro?szy domek, przejmuj? liderke SAPD, a w ich reklamach piszesz "OD GRACZY DLA GRACZY" co znaczy te? ?e ka?dy jest r?wny. Drug? spraw? jest to, co my?li sobie taki w?a?ciciel, stawiaj?c taki serwer i pisz?c w zapowiedzi 3 zdania, lub pisz?c wi?cej zda? ale u?ycie nazwy popularnego serwera? Czekam na wasze opinie.
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2017-09-10, 12:38
|
|
STOPseba
Emeryt na scenie MTA

Nick w MP: STOPseba
Piwa: 5014
|
|
|
|
Proponuje napisa? list do Beaty szyd?o o dodanie licencji na serwery MTA!
A teraz na powa?nie:
1. Wi?kszo?? serwer?w powstaje tylko dlatego ze W?a?ciciel chcia? zosta? liderem frakcji lub mie? w?adze nad wszystkimi co mu si? nie uda?o graj?c na innych serwerach Typu Pylife, Paradise, 4life.
2. Ka?dy widzi ze komu? si? uda?o i chce osi?gn?? to samo wi?c tworzy bardzo, ale to bardzo podobny serwer, na kt?ry wydaje pieni?dze Rodzic?w, do kt?rych nie ma szacunku.
(Odpowiedz jak i opinia jest moja i tylko moja)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2017-09-10, 13:02
|
|
Look_At_Me

Nick w MP: Look_At_Me
Piwa: 210
|
|
|
|
@stopseba takie komentarze bywaja smieszne kiedy jeden chce uczyc, a sam robi to samo ^^
Pseudole tak naprawde napedzaja caly multiplayer i we wszystkich grach mp to wystepuje. Nie ma sensu rozmawiac o innych tylko trzeba sie skupic na sobie. Chcecie porzadnych serwerow? To je robcie, bo tylko wy wiecie co dla was znaczy w tym przypadku slowo porzadny. Chcecie autorskich rozwiazan to takich uzywajcie. Nie ma co sie rozwodzic nad takim tematem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2017-09-10, 13:10
|
|
STOPseba
Emeryt na scenie MTA

|
|
|
|
Look_At_Me, Smieszny to ty jeste? zwracaj?c mi uwag?. "Rozmowa o pseudolach" wi?c mog?em wyrazi? to co chcia?em i nic ci do tego poniewa? jest to tylko moje zdanie. "kiedy jeden chce uczyc, a sam robi to samo" Uczy? to ty si? mo?esz w szkole, Tak mam serwer, kt?rego jest podstaw? OGRPG i si? z tym nie kryje, a nawet mi si? to podoba ze prowadz? serwer z tym oprogramowaniem ju? tyle czasu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2017-09-10, 14:06
|
|
Look_At_Me

Nick w MP: Look_At_Me
Piwa: 210
|
|
|
|
To po co moralizowac skoro zachowujesz sie zgodnie z tym co napisales ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2017-09-10, 14:16
|
|
STOPseba
Emeryt na scenie MTA

|
|
|
|
Look_At_Me, Skoro chcesz si? k??ci? to Prosz? bardzo.
Akurat ty mnie znasz wiesz wszystko o mnie? no chyba nie wi?c ci opowiem.
Serwer Your New Experience powsta? dawno temu (kilka miesi?cy) w kt?rego nie trzeba by?o du?o inwestowa? poniewa? szybko zacz?? zarabia? sam na siebie wi?c nie musia?em bra? pieni?dzy od rodzic?w. Nie musia?em nikomu zazdro?ci? serwera poniewa? mia?em na to wylane kto gdzie gra kto co ma. Mog? si? zgodzi? tylko z tym ze stworzy?em serwer poniewa? gra?em na serwerze A Quiet Life RPG i nie osi?gn??em tam wszystkiego co chcia?em mie? Oraz serwer A Quiet Life RPG by? m?j wi?c sobie zazdro?ci?em.
Mo?emy si? tak k??ci?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2017-10-31, 22:53
|
|
Taranov

|
|
|
|
Apropo RPG to pseu?dole w?a??ci?wie mo?na podzie?li? wr?cz na kate?go?rie.
Jedna z nich to z pew?no??ci? cukier?nia, czyli ser?wer ofe?ruje gigan?tyczne zarobki, niskie ceny tune, cz??sto posia?da game?mod Xyz?zyRP. Taki ser?wer przy?ci?ga pewn? ilo?? gra?czy, ale zazwy?czaj szybko upada, wygl?da jak s?abo roz?wi?ni?te uni?wer?sum Pylife.
Druga kate?go?ria to ser?wery z w?a?snym game?modem budo?wane przez ludzi, kt??rzy opu??cili macierz pol?skiego RPG. Te ser?wery w prze?ci?wie??stwie do poprzed?nich dzia??aj? d?ugo, s? poma?u roz?wi?jane, a gospo?darka w pewnym stopniu usta?bi?li?zo?wana.
Oczywi?cie serwery te posiadaj? sw?j stopie? rozwoju.
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2017-10-31, 23:36
|
|
.RiV

Nick w MP: Split
Piwa: 2596
|
|
|
|
Nie wiem czy taki temat powinien by?, bo b?dzie powodowa? k??tnie w?r?d spo?eczno?ci forum.
Ja tak?e chc? poruszy? pewn? kwesti?, je?eli ju? taki temat powsta?. Ostatnio na forum Own World konto za?o?y?a osoba o nicku ".whiteBlue". Przestrzegam Was ?e to nie ja. Osoba z mojego forum pisa?a do owej administracji z pro?b? o usuni?cie podszywki, niestety bez skutku. Nie rejestruje si? na pseudolach, tylko na autorskich projektach.[/list]
|
Podpis
Autor OGRPG, na scenie MTA od 2012 roku. |
Użytkownik: 08.08.2016
GTAO Member: 06.02.2017
Support-Team: 17.06.2017 & 01.06.2019 - 18.11.2019
Moderator: 14.01.2018 - 09.08.2018 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2017-11-11, 19:08
|
|
Szydlo
Stance Works

Nick w MP: Szydlo
Piwa: 4
|
|
|
|
Pseudole s? kurde felek jak grzyby, po wysypie jakiego? gamemoda, nagle wyrasta 100 r??nych pseudoli, i nagle po miesi?cu znikaj?. Niestety innowacyjne pseudole b?d? i nie znikn?.
|
Podpis
Aktualny najlepszy kontakt do mnie: Szydlo#8134 (Discord)
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2017-11-26, 20:34
|
|
SpriteYT

|