Mam do zaoferowania ca?y serwer PP przerobiony na PPP daje w hide
Mapa ta posiada wiele w?asnych system?w poni?ej opisz? te najwa?niejsze:
* Rozbudowany system kont i Administracji na levele,
* Rozbudowany anty-czit,
* System unikalnego banowania kont,
* System automatycznie wygasaj?cych Kont Premium,
* System experiance oraz leveli (tak?e logowanie leveli),
* System dynamicznych event?w:
~ Wy?cigi do kt?rych trasy i ustawienia mog? by? tworzone przez przez Administrator?w in-game,
~ Areny graczy tworzone in-game przez Administrator?w,
~ Wojny gang?w do kt?rych areny mog? by? stworzone przez Administrator?w in-game,
~ Chowany do kt?rego areny mog? by? stworzone przez Administrator?w in-game,
~ Walizki kt?re mog? by? postawione przez Administrator?w in-game.
* System dom?w kt?re mog? by? stworzone przez Administrator?w in-game (bardzo rozbudowany),
* System personalizacji kont graczy,
* System informacji i og?osze? in-game,
* System cenzury nieodpowiednich tre?ci,
* System tutoriali i informacji o komendach dla nowych graczy na serwerze,
* System logowania poczyna? i dzia?a? Administrator?w i graczy,
* System posiad?o?ci kt?re mog? by? dynamicznie stworzone przez Administrator?w in-game,
* System ostrze?e? i kar kt?re mog? by? nadane przez Administrator?w in-game,
* System anty uciekania z walki a tak?e anty uzdrawiania podczas walki,
* System wczytywania obiekt?w po teleportacji,
* System statystyk gracza,
* System rozbudowanych /cheats,
* System gang?w,
* System zliczania punkt?w driftu,
* Wiele innych pojedynczych system?w kt?re pomagaj? w grze,
Inne wa?ne funkcje mapy:
* Ponad 75 komend Administratora kt?re umo?liwiaj? min. dynamiczne tworzenie event?w, posiad?o?ci czy dom?w,
* Ponad 150 komend gracza kt?re zosta?y starannie dobrane i przemy?lane tak aby nikt nie czu? si? zagubiony,
* Ponad 1400 pojazd?w ustawionych na mapie,
* Ponad 1500 w?asnych obiekt?w kt?re znajdziecie tylko na tej mapie + ok. 300 obiekt?w moich,
* Ciekawe intro oraz wybiera?k?,
* Dodatki kt?re mo?na znale?? tylko na tej mapie min. pokazywanie ilo?ci HP i Armora, podw?jne skoki,
* Licznik pr?dko?ci dla pojazd?w pokazuj?cy nazw?, pr?dko?? oraz stan pojazdu,
* Automatycznie odbywaj?ce si? eventy pomagaj? w utrzymaniu du?ej ilo?ci graczy on-line,
* Wzorowa optymalizacja, nawet na najs?abszej i przeci??onej maszynie nie ma mowy o lagach,
* Gracz widzi sens gry i po?wi?ca jej du?o czasu,
* Gra na tym gamemode nie nudzi i pozwala na tysi?ce mile sp?dzonych godzin,
* Mapa nie crashuje, nie powoduje lag?w,
* Wiele, wiele innych kt?rych z powodu ich ilo?ci nie b?d? opisywa?.
Mapa zosta?a przerobiona przez peje i vegete
A teraz download:
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Ostatnio zmieniony przez ToxiC. 2015-03-17, 08:53, w całości zmieniany 7 razy
Pobra?em t? mapke , zalogowa?em si? komend? /rcon login a potem wpisalem komende /jail i pisze mi " komenda dost?pna wy??cznie dla admin?w " Prosz? o pomoc
Dzi?ki wielkie , dzia?a .Tylko mam jeszcze ma?e pytanie , niezabardzo wiem jak zmieni? te napisy co na dole s? napisane czyli "pro polskie party" i te gdy si? w??cza . Prosz? o szybk? odpowied? . Napewno dam
Nie polecam. Domki z mas? bug?w, brak jakichkolwiek zabezpiecze? anty czitowskich, brak blokady na wpisanie rcona przez ka?dego. Pe?no ?mieci w folderze, jak co? chcia?e? da? do wyboru osobie ?ci?gaj?cej to by?o opisa? jaki skrypt jest czym bo po nazwach trudno si? zorientowa?. Spodziewa?em si? ulepszenia starej i tandetnej mapki pp a tu nic nowego... mapka 1/10
Kolego m?g?by? mi wyt?umaczy? jak wrzuci? t? map? do FTP netshoot'a ?
Dodatowo czy m?g?bym pozostawi? autora mapy itp ale np w komunikacie wstawi? nazwe swojego serwera ?
Hmm, kiedy zalogowalem sie na adma i wpisalem /sluzba, chce wsadzic siebie do paki poprzez /jail [id gracza], wyskakuje mi wtedy komunikat, ze nie ma gracza o podanym id. Reansumujac: tylko graczy moge wsadzic do wiezienia, czy to jakis blad?
W pierwszym punkcie to sie mylisz to by? b??d plugina sscanf .
A mam taki problem, jest dom i pisze ze mo?na przed?u?y? jego posiadanie co nie? Ale na tym problem polega ?e te dni nie ubywaj?. Pomo?e kto??
pobra?em jest wszystko git daje samp serwer ok zaladowalo si? wchodze na sampa jest serwer tylko jak na niego wchodze to pisze connect a zaraz retrfing czy co? podobnego i tak w k?lko pomocy !! z g?ry dzi?ki
Siema, s?uchajcie. Przerobi?by mi kto? ten serwer i og?lnie ca?? mape na wersje 0.3d samp'a, bo z tego co wiem jest ona na 0.3c a ?adnie si? prezentuje, zimniutkie poleci.