Hej mam problem z ustawieniem UseBox'a przy po??czeniu gracza na server
Przyk?ad:
To jest tylko przyk?ad. Nie ?adna promocja servera po prostu znalaz?em pierwszy lepszy server z tym co chce.
Chodzi mi o to jak ustawi? takie du?e "pude?ko" w OnPlayerConnect ?eby w wybiera?ce by? taki fajny cie?. Zrobi?em wszystko i ustawi?em ale wyszed? mi tylko ma?y pasek na dole ekranu no i nie mg? go za nic rozci?gn?? ?eby by? wi?kszy.
xxmikel611xx, We? textdraw editor i stw?rz textdraw tam daj box powi?ksz go i potem zapisz po zapisie wklej do mapki nastepnie wy?wietl a wybiera?ce i Voila
A za pomoc? jakiej funkcji zrobi? przezroczysto?? UseBox'a
[ Dodano: 2012-02-16, 11:55 ]
Zrobi?em za pomoc? TD Eitor'a ale on tylko ustawia UseBox'a za textem a mi chodzi o to ?eby on by? du?y tak jak na obrazku kt?ry przedtem doda?em.
xxmikel611xx, W textdraw edytorze zr?b box powi?ksz go tam amsz opcj? wielko?? i po wyborze koloru daj np 60% i nie bd calkiem czarne a delikatnie prze?witywa?o
krzyzan, jak by? m?g? to podaj link do tego edytora bo ja mam ale tego jest du?o i w tym co ja mam nie ma takiej opcji ?eby sobie dowolnie powi?ksza? box'a.
[ Dodano: 2012-02-16, 18:21 ] krzyzan, a to i tak nie mo?na tak robi? bo box'a mo?na ustawia? tylko za tekstem i nic wi?cej w d?? i do g?ry nie mo?na.
[ Dodano: 2012-02-16, 18:37 ]
No dobra a mo?e chocia? podacie mi jak ustawi? kolor i przezroczysto?? box'a bo jak dodam TextDrawBoxColor to daje pe?ny kolor bez przezroczysto?ci ale jak ustawi? przezroczysto??