return 1, czyli pawno uzna?o, ?e jest to koniec komendy i dalej ju? nie odczytuje kodu, returny mo?na dawa? tylko na koniec mapki, chyba ?e po warunku, ale z Twojego kodu wynika, ?e tam nie ma by? ko?ca kodu. Wystarczy pousuwa? te returny na g?rze komendy
Zanim b?dziesz pisa? w pawno, to poczytaj par? poradnik?w jak to dzia?a w og?le, jego funkcje etc. bo widz?, ?e masz 0.00001% znajomo?ci funkcji pawno.
Masz taki kod, ?e od razu wykonuje si? kod z roz?adunkiem, poniewa? kod spe?nia warunek
?eby wpisa? t? komend?, gracz musi by? w checkpoincie (tak jest w kodzie)
P??niej przypisa?e? graczowi do zmiennej matowar liczb? 1
I p??niej, kolejny warunek si? spe?nia, poniewa? gracz jest w checkpoincie (poniewa? musi wpisa? komend?) i gracz posiada towar (poniewa? go przypisa?e?)
Ma si? dzia? co? takiego :
1. Gdy gracz jest w checkpoincie ma mu si? ?adowa? towar - matowar[playerid]=1;
2. Gdy gracz jest w tym samym checkpoincie, napisze komende maj?c ju? towar ma mu wy?wietli?, ?e nie mo?e ju? si? za?adowa?.
3. No i ostatnie, wiadomo?? gdy gracz nie jest w checkpoincie...
[ Dodano: 2012-07-28, 00:13 ]
CombaT, mam pro?b? a mianowicie m?g?by? mi poda? swoje GG.
Je?li oczywi?cie masz ochot?, to by? mi pom?g? z Respektem
Teraz dok?adnie nie mog? Ci pom?c, ale public OnPlayerEnterCheckpoint nie rozr??nia checkpoint?w od siebie, wjedziesz do byle jakiego CP, to wy?wietli si? wiadomo?? z warunku o checkpoincie.
Tak ma by?, nie robi?em tego z ?adnym includem...
Bo to ma by? /zlecenie czyli losowy za?adunek, roz?adunek...
Poszczeg?lne inne rzeczy zrobi? ju? ze streamerem, a tu chcia?em wykorzysta? podstawow? funkcj?.