Ma kto? jaki? dzia?aj?cy skrypt any airbk oraz sobeita lub jak to napisa? bo nie wiem od czego zacz?? nie wiem jakie dzia?ania gracza sprawdza? by to uchwyci?? Mo?e kto? pom?c?
Mo?esz sprawdza? np w timerze czy gracz posiada jak?? bro? i wtedy mo?esz go zkikowac albo zresetowa? weapony sprawdzi? czy gracz ma jetpacka a je?eli chodzi o airbreaka to np sprawdzaj?c czy gracz nie jest z > 90 nie wiem jak mog? jeszcze pom?c bo dawno nie siedzia?em w pwn jak masz jeszcze jakie? pytania to pisz mo?e pomog?
ja ju? mam takie proste sprawdzanie gracza na wuninghack, speedhack weaponhack etc alemi chodzi jak zrobi? by sprawdzi? czy gracz ma airbk dok?adnie co sprawdzi? u gracza, predkosc, dystans, odleglosc, pozycje etc czy inne parametry ze on ma airbk na jakiej zasadzie dzia?a sam airbk bo bez tej wiedzy to ja moge sobie printowa? r??ne rzeczy bez ?adnego efektu