! Koniecznie zapoznaj się z regulaminem forum.
Pamiętaj, aby zawsze go przestrzegać, nie mniej ważne są również regulaminy działów, w których się wypowiadasz!
Zamiast zakładać temat po kilka razy, bo jest usuwany przez Administrację, przejrzyj regulamin i napisz poprawnie temat!
Sprawy z administracją możesz załatwiać anonimowo w tym dziale.
Najważniejsze informacje od Administracji możesz przeczytać tutaj oraz tutaj.
Dlaczego komentujesz nie rozumiej?c b??du? nabijasz posty - osoba powy?ej napisa?a dok?adnie co trzeba a Ty si? wtr?ci?e?, chocia? nawet nie wiesz o co chodzi - to chodzi o ca?y gamemod, i b??d wyskakuj?cy z ca?ego gamemoda, sk?d on ma ci da? EVENT JAK NIE WIE JAKI TO FOLDER ;=;
Przepaszam, sk?d ja mia?em wiedzie?, ?e chodzi o jaki? tam gamemode? R?wnie dobrze ja mog? dzisiaj odpali? sw?j wcze?niej napisany gm i powiedzie?, ?e wcze?niej dzia?a?o a teraz co? si? zepsu?o i nie wiem dlaczego... Ja spojrza?em na wynik db i wywnioskowa?em, ?e ta osoba jest autorem. Ja mog?em si? pomyli? a ty mo?esz mie? racje ale czy potrzebne by?o twoje 5 groszy w tym temacie? Brak reakcji autora tematu mi wystaczy?.
"osoba powy?ej napisa?a dok?adnie co trzeba a Ty si? wtr?ci?e?" - Sp?jrz najpierw na godzin? wystawienia postu mojego i kolegi wy?ej. Maj?c troch? rozumu mo?na ?atwo stwierdzi?, ?e napisali?my posta w tym samym czasie.