Witam chcia?bym, ?eby animacje zosta?y powtarzane dan? ilo?? razy przez p?tle. Jednak w praktyce nie dzia?a, co mam zrobi? (Pr?buje napisa? skrypt na podnoszenie sztangli)
Na pewno usu? te wszystkie returny i daj jednego na samym ko?cu ze zwrotem warto?ci prawdziwej (1). P?tle przenie? do komendy:
Masz tak:
for (new mojapetla = 0; mojapetla < 10; mojapetla++)
{
if (strcmp("/cwicz", cmdtext, true, 10) == 0)
{
Zr?b tak:
if (strcmp("/cwicz", cmdtext, true, 10) == 0)
{
for (new mojapetla = 0; mojapetla < 10; mojapetla++)
{
Czemu masz kilka animacji do wykonania w tym samym czasie ? Posta? mo?e wykona? tylko 1 animacje w tym samym czasie.
Po za tym lepiej zrobi? to z timerem. Funkcja "ApplyAnimation" posiada taki parametr jak zamra?anie. U?yj go, a nast?pnie ustaw timer na ile czasu chcesz i po wykonaniu tego timera wyczy?? animacj? (ClearAnimations).
M?g?by? mi wyja?ni? jak dok?adniej u?ywa? funkcji timera, jestem nowa w tych klockach
"Po za tym lepiej zrobi? to z timerem. Funkcja "ApplyAnimation" posiada taki parametr jak zamra?anie. U?yj go, a nast?pnie ustaw timer na ile czasu chcesz i po wykonaniu tego timera wyczy?? animacj? (ClearAnimations)"