|
Wysłany: 2010-01-03, 21:11
|
|
KamilMMz

|
|
|
|
Mam pewien problem, a mianowicie ostatnio my?l? nad stworzeniem mojego pierwszego w?asnego serwera i ju? poszukuj? odpowiedniego hostingu. Typ serwera to [RP] i chcia? bym na nim zamie?ci? r??ne systemy (np. system aut, przedmiot?w) i nie wiem czy dany serwer to utrzyma. Mam r?wnie? pytanie czy taki serwer, w kt?rym zakupi?em sloty utrzyma takie systemy. Du?o z was jest do?wiadczona w tym temacie dlatego zwracam si? do was.
Prosz? o odpowiedz i udost?pnienie stron z firmami hostingowymi.
[ Dodano: 2010-01-06, 21:34 ]
Refresh
Prosz? o odpowied?.[center][/center]
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-01-07, 23:17
|
|
griveous
ZvS

Nick w MP: NeedPvP
Piwa: 1402
|
|
|
|
ehhh ja tam proponuje ci cziter.info < jedna z najtanszych firm hostingowych
takie sys uniesie chyba kazdy serwer !
jezeli chcesz serwer rp to musi miec duzo slotow i dobra reklame !
jesli chodzi o cziter.info to 1 slot = 0.35 zl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-01-08, 07:51
|
|
SeBq3
Pro Pawno ; **

Nick w MP: SeBq3
Piwa: 1225
|
|
|
|
griveous, cziter.info we? ty mnie nie o?mieszaj ... Jak kupi?em tam hosting to lagi na serwerze by?y na maxa ... skin;a wybra? by?o nie mo?na a ni nic ...
KamilMMz, Pami?taj, ?e cena to nie wszystko na twoim miejscu jak masz kase zakupi? bym na servhost.pl a? tak drogo tam nie maj? ale co najlepsze lag?w niema
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-01-08, 09:44
|
|
ServHost

Piwa: 2
|
|
|
|
Witam, przypominam ?e hostingi typu cziter.info nie dzia?aj? legalnie, nie mamy pewno?ci czy nie utracimy swoich pieni?dzy.
ServHost.pl - hosting serwer?w gier.
Oferujemy:
- Mo?liwo?? p?atno?ci SMS, przelewem, kart? kredytow?, PayPal
- Wysok? wydajno?? za niewielk? cen?
- Zautomatyzowany system zam?wie?, dane do serwera otrzymasz w ci?gu 1-2 minut po jego zam?wieniu!
- Rozbudowany panel u?ytkownika kt?ry pozwala na swobodne zarz?dzanie swoim kontem
- Rozbudowany panel obs?ugi us?ug kt?ry w przypadku serwer?w SA-MP pozwala na sprawdzenie jego danych wraz z obci??eniem procesora, w??czenie oraz wy??czenie serwera, zmian? has?a FTP, reinstalacj? serwera gry, mo?liwo?? zmiany wi?kszo?ci ustawie? serwera wraz z wyborem oraz wgrywaniem gamemoda, mo?liwo?? wgrywania oraz ustawiania wgranych skrypt?w, czat serwera dzi?ki czemu mo?emy ?ledzi? rozmow? z czatu serwera oraz rozmawia? z graczami, zarz?dzanie graczami dzi?ki czemu mo?emy wyrzuca? oraz banowa? graczy aktualnie znajduj?cych si? na serwerze, edycj? listy ban?w dzi?ki czemu mo?emy odbanowa? zbanowanych graczy.
- Darmow? pomoc techniczn?
- System przywracania serwer?w po ich wy??czeniu
- Dost?p do plik?w serwera poprzez FTP dzi?ki czemu nie ograniczamy jego modyfikacji
Posiadamy 3 mocne maszyny w lokalizacji polskiej. Oto ich parametry:
Procesor: Intel Core 2 Quad Q9400 (4 x 2,66ghz)
RAM: 4GB
Oto nasze serwery testowe:
SA-MP:
IP: 91.204.163.105:7779
Counter Strike 1.6:
IP: 91.204.163.105:27015
Counter Strike Source:
IP: 91.204.163.105:24015
W razie jakichkolwiek w?tpliwo?ci prosimy o kontakt:
E-mail: [email protected]
GG: 17908713, 4311832
Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty!
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-01-18, 13:18
|
|
rizo_

Piwa: 18
|
|
|
|
Cz?owieku to nie firma to Osoba Fizyczna wi?c biznes jest legalny.
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-01-25, 23:39
|
|
ServHost

Piwa: 2
|
|
|
|
Nie do ko?ca rozumiem co ma Pan na my?li twierdz?c ?e jest to osoba fizyczna tak wi?c pozwol? sobie na u?wiadomienie Panu pewnych przepis?w obowi?zuj?cych w Polsce. Ka?da dzia?alno?? generuj?ca jakie kolwiek przychody musi zosta? zarejestrowana. Bez zarejestrowania dzia?alno?ci gospodarczej sprzeda? towar?w oraz us?ug jest niestety nie legalna. Tak samo jest ze sk?adkami ZUS kt?rych jest obowi?zek odprowadzania od ka?dej dzia?alno?ci. Nie mo?na rozpocz?? dzia?alno?ci (przyk?adowo hostingu) bez wpisu do ewidencji. Wszystkie dzia?alno?ci nie spe?niaj?ce wy?ej wymienionych wymog?w s? niestety nie legalne.
|
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): fiXlly. |
 |
Anonymous

Na forum: 245 dni