Witam, mam paczke PYS 3.0, w ACL z pysa dodaje siebie, czyli np. user.nywis
w grze wpisuj?, register nywis admin, a nast?pnie loguje sie, lecz wyskakuje mi tylko, ze sie zalogowalem, a dostepu do panelu pod P nie mam, probowalem wgrac tez czyste ACL, nie te z PYSA. I rowniez nic nie pomoglo.
Wie kto? jak to ogarnac?
Po czym zobacz czy doda?o Ci panel administratora 'p' ... je?eli tak to zobacz w ACL'u panelu administratora czy tam jeste?, a je?eli s? dalej problemy z tym, ?e powy?szy spos?b nie dzia?a wpisz w konsoli,
Po czym zobacz czy doda?o Ci panel administratora 'p' ... je?eli tak to zobacz w ACL'u panelu administratora czy tam jeste?, a je?eli s? dalej problemy z tym, ?e powy?szy spos?b nie dzia?a wpisz w konsoli,
debugscript 3
Dzia?a, doda?o mi panel pod klawiszem P. Dzi?ki.
A teraz pytanie, co zrobi?, aby zmieni? nazw? z Console na Nywis? Zeby bylo /login Nywis 123
I sp?jrz na b??dy ...
A nie zrobi?e? liter?wki. Bo piszesz ?e na login nywis a w acl admin masz Nywis?
Wszelkie zmiany na acl dopiero b?d? dzia?a? jak wy??czysz serwer. Bo jak to robisz w trakcie robi ci si? ci?gle czysty acl
mtaserver dodaj ?eby startowa?o admin.
Wy??cz serwer dodaj si? do ACL.
Wejd? na serwer wy??cz pystories-core zarejestruj si? a potem w??cz pystories-core i si? zaloguj