Zrobi?em bram?. Kiedy j? otwieram komend? obraca si? o 90 stopni, co jest w og?le nie planowane. Poczyta?em troch? w internecie i pisali tam o nowych argumentach, konkretnie osi obrotu (chyba dobrze napisa?em ). Dopisa?em wi?c te 0.0, 0.0, 0.0, lecz s? warningi i to nie dzia?a. Po?ci?ga?em najnowsze includy i nic... Prosz? o pomoc, bo nie wiem jak to teraz jest w 0.3e
Ostatnio zmieniony przez rafalek1001 2012-08-05, 13:37, w całości zmieniany 1 raz
Lol, ale rozwi?zanie, jak obr?c? bram? o te 90 stopni, to ju? nie jest na tej pozycji pocz?tkowej co chcia?em. Nie wa?ne, s?ucha? teraz: w 0.3e jest jednak ten argument osi obrotu, czyli po pr?dko?ci w MoveObject jest jeszcze te 0.0, 0.0, 0.0.
Problem polega na tym, ?e kiedy otworz? include a_objects.inc, to wszystko jest ok, ten argument tam jest, a kiedy go dopisze w pawno to wyskakuj? mi warningi (???) Dlaczego moje pawno nie czyta poprawnie tego includa ? Nie mam na kompie ?adnych innych folder?w ze starym serwerem sampa czy co? takiego wi?c nie kumam tego...
A masz najnowsze include ? Je?li nie masz pewno?ci to pobierz jeszcze raz i podmie? do twojego pawna z sa-mp.com >> Download >> Samp Windows Server 0.3e
Include podmienia?em ju? pi?? tysi?cy razy i s? na pewno dobre, bo kiedy otwieram a_objects.inc notatnikiem, to tam w MoveObject na ko?cu jest ten argument osi obrotu... Czyli te MoveObject(id, kord1, kord2, kord3, pr?dko??, O?1, O?2, O?3).
Moje warningi to zwyczajny "b??d argument?w":
Ja albo mam jaki? zr?bany kompilator albo mo?e z xStreamerem koliduje... HELP !
[ Dodano: 2012-08-06, 16:57 ]
Problem rozwi?zany. Zmieni?em Streamer i nie musz? dopisywa? 0.0, 0.0, 0.0. Temat do zamkni?cia.