Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2022-02-10, 15:48

herculeS

Na forum: 1578 dni
Nick w MP: herculeS

Piwa: 518

Respekt: 70

Witam, nie chce mi sie pisa? tego wst?pu po raz 3. Napisa?em z nud?w skrypt na komenda /udanie wtedy gracz? w odleg?o?ci 10m, wy?wietla si? wiadomo?? Udane lub Nie udane. B?dzie wiele kontrowersji ?e to prosto wystarczy tabela losowanie outputchatbox, wiem ?e tylko to wystarczy ale nie widzia?em takiego skryptu tutaj na forum czy gdziekolwiek w paczkach. Dodatkowo aby gracze si? ni? nie bawili doda?em ?e wy?wietla: "Udane/Nie udane [u?ycie: nick gracza kt?ry u?y?] w tym przypadku hrls - hercules (ja)

Autor: hrls - hercules (ja)
B?d? cz?owiekiem i nie podszywaj si? pod autora ani nie usuwaj notki.

IMG:

link:
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.

w razie problem?w piszcie pod tematem lub w dziale lua

Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 44 piw(a):
Muzinek, m4tiiKOX, Corgel_Official, Maze, Mikro16, IQ2137, ziioman, Nezon533, chcemasimov, Idusek, !ryzee, Slaverii, ShadowNight123, dgdgfdgfgfadada, N0TH1NG, Leo007, michael44rus, damxyt, czarnoziem200, czesio1252, Darnok300, MedicRPG, koksxd122, kacperppl, raku5453, comfof000, ShadowColorsPL, Blu3Mat3usz, szymen653, NegativE*, Freshuu., koteks, DJSzkatuła, piernicz3kk, Nikodem4322, rxkrxd, xensi2115, shad00w, Mefe, devon333, PanWanilka, Jellonek, Kubby22, Klusek
Wysłany: 2022-02-10, 23:50

herculeS

Nick w MP: herculeS

Piwa: 518

Respekt: 70

Ciekawe czy podw?dzi?em kod maze, jak nawet tego nie sprawdziliscie. Skrypt napisany przezemnie w 100%, ka?dy zielony w lua potrafi co? takiego zrobi?, wystarczy: tabela, chatbox, cmd, odleg?osc i losowanie math.random i gotowe. Nie wiem o co tyle krzyku gdy naprawd? osoba kt?ra nawet nie zacze?a czego? kombinowa? w lua takie co? zrobi, na wikipedi jest prawie gotowiec wystarczy do losowania dodac tabele i chatbox'a. Z tego co wiem skrypt maze mia? komende /try, i nie by?o ?adnych dodatk?w i wy?wietla?o si? bodaj?e [try] i emotki TAK/NIE. Kod kt?ry ja napisa?em nie wygl?da nawet podobnie jak kod maze. To jest max 20 linijek a wy spine o kradzie? zrobicie wyluzujcie.

[ Dodano: 2022-02-10, 23:56 ]
"swing" napisał/a:

Nie wiem czy chcia?e? si? dowarto?ciowa? tym ?e ukrad?e? skrypt osobie kt?ra nazywa si? Mazee, lecz sukcesu tym nie osi?gniesz. Polecam nauczy? si? programowa? w lua a nie kra?? i zmienia? autora.

Kod wygl?da kompletnie inaczej niz maze, to ?e napisa?em taki sam skrypt nie znaczy ze podpiepszy?em mazakowi, gdy sam mu przy tym pomog?em

[ Dodano: 2022-02-10, 23:56 ]
"Freshuu." napisał/a:

Nie ?adnie tak aby podwali? Mazee'owi kod i si? pod nim podpisywa? :)

Kod wygl?da kompletnie inaczej niz maze, to ?e napisa?em taki sam skrypt nie znaczy ze podpiepszy?em mazakowi, gdy sam mu przy tym pomog?em bo mu wczesniej nie dzialalo

Wysłany: 2022-02-13, 19:12

D4RK_

Programista LUA/Mapper

Nick w MP: Awakenxxx

Piwa: 151

Respekt: 40

Ciekawe wykonanie, ?adnie wygl?da na chacie.

Tagi: komenda :: odpowiedz :: /do
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » LUA » Zasoby do MTA Odpowiedz do tematu