Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2018-08-03, 11:44

PerSkY

Na forum: 2916 dni
Nick w MP: PerSkY

Piwa: 89

Respekt: 40,5

Ostrzeżeń: 20%
Od zawsze chcia?em si? nauczy? pisania lub chocia? edycji skrypt?w, ale nie wiedzia?em tak naprawd? od czego zacz??. Dzi? postanowi?em, ?e to jest TEN dzie? w kt?rym edytuj? jaki? skrypt. Pad?o na panel logowania z ogrpg! By?o to spontaniczne, wi?c nawet nie u?y?em ?adnego poradnika. Oczywi?cie zrobi?em po swojemu i leciutko zepsu?em kod, ale kumpel PolskiZiomal (Thinks) mi go naprawi?, dzi?ki <3.

Pobra?em panel logowania od Takoota, kt?ry sam te? przerobi? go. ( http://gtao.pl/%3Cfont-co...ia-vt114842.htm )

Lecz teraz kolej abym ja pokaza? co zmajstrowa?em.

http://hostuje.net/file.p...97e02cfa6e3ae69 Nie b?d? bra? za to piwka, bo to amatorszczyzna i zapewne nikt nawet tego nie tknie, ale to tak w razie co.

SS:
Tak, wiem wygl?da to okropnie, przepraszam RoyalMTA, ?e tak bardzo wam logo oszpeci?em, nie bijcie pls.

Prosz? tylko nie wy?miewa? i nie wyzywa?, okej? Bo to moja pierwsza obr?bka bez jakiegokolwiek poradnika. :v

Tak naprawd?, to ma?o co tu jest. Zmieni?em logo, kolor, zamiast U?ytkownik jest Nick, w teleportach skr?ci?em nazwy miast do pierwszych liter, a domek zamieni?em na nieruchomo??. To samo, gdy chcemy si? zrespi? na spawnie organizacji, zmieni?em jedynie lekko, to co pisze przy pr?bie respawnu tam.

Podpis

W celu skontaktowania się, dodaj mnie na DISCORD! Perski#4172

Zajmuje się mapowaniem i trochę graficzką.
Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 10 piw(a):
Galaxowy, kamilss14, Kuba1k69, Dolpi99, bandzio, NieZnajomy1505, ene, kryhea, !hejcob, Jellonek
Wysłany: 2018-08-03, 11:52

Mezo.

Mod-Team

Na forum: 3211 dni
Nick w MP: Mezo

Piwa: 6070

Respekt: 517
Respekt: 517

Panel logowania kt?ry zrobi? Takoot jest owiele lepszy od twojego. Wszystko jest tak porosci?gane ?e pora?ka.

Na przerabianiu nie nauczysz si? skryptowa? do do takiego stopnia jak inni. A przecie? ju? nie raz popisywa?es si? jaki to Ty skrypter nie jeste? xD a teraz m?wisz ?e pierwszy raz masz styczno?? xD

Panel logowania 1/10

Podpis
- Na forum pomagam na miarę swoich możliwości, oraz bezpłatnie.
- Jeżeli potrzebujesz pomocy, pisz do mnie w prywatnej wiadomości, pomoc uzyskasz szybciej.
Współpraca - [email protected]

Użytkownik - 19.08.2017
GTAO MEMBER - 29.03.2019
Support-Team - 03.02.2019 - 07.05.2019
Moderator - 07.05.2019 - 02.08.2020
Mod-Team - 02.08.2020 - 25.03.2022

Wysłany: 2018-08-03, 11:56

PerSkY

Na forum: 2916 dni
Nick w MP: PerSkY

Piwa: 89

Respekt: 40,5

Ostrzeżeń: 20%
Ekhm, nigdy nie wychwala?em si? jakim wielce jestem skrypterem, jedynie pomaga?em w taki spos?b jak rozumowa?em. Krytykujecie to jakbym by? jakim? zawodowcem w tym, a ja pierwszy raz odpali?em Sublime Text :v

Z czasem zapewne b?dzie to lepsze, bo zamierzam ogl?da? poradniki, poza tym z tego co wiem, to nauka polega na metodzie pr?b i b??d?w.

Podpis

W celu skontaktowania się, dodaj mnie na DISCORD! Perski#4172

Zajmuje się mapowaniem i trochę graficzką.

Wysłany: 2018-08-03, 15:10

darkU

Na forum: 2884 dni
Nick w MP: Dark

Respekt: 50

?liczne logo <3

Wysłany: 2018-08-03, 15:21

DomineQ

lua mejster

Na forum: 3960 dni
Nick w MP: EZ3N

Piwa: 5186

Respekt: 85,8

Nie rozumiem sensu tego skryptu na tym forum, nawet zielony potrafi zmieni? kolor dxDrawLine czy rectangle. Osobi?cie wybra?bym ten panel logowania od takoota.

I nie oczekuje odpowiedzi "tylko ja si? dopiero ucze" je?eli si? uczysz to ucz si? pisa? skrypty, a nie zmienia? kolorki w skrypcie.

Podpis

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Mezo.
Wysłany: 2018-08-03, 16:45

Hades.

Łiiiiiiiiii

Na forum: 4700 dni
Nick w MP: Hades

Piwa: 3214

Respekt: 337,8
Respekt: 337,8Respekt: 337,8Respekt: 337,8

Ot?? ja nie rozumiem ludzi kt?rzy hejtuj?, a sami by pewnie gorsze g?wno zrobili... ch?opak si? uczy i idzie w dobr? strone (programista). Niech si? uczy, mo?e za kilka miesi?cy, lat b?dzie jednym z popularniejszych programist?w, mo?e i skrypt jest przerobiony i wgl, ale ka?dy powinien zrozumie? ?e to jego pierwszy raz, wy nawet nie mieli?cie pewnie pierwszego razu bo nic wam si? nie uda?o. Ale Persky nasze logo ju? mog?e? darowa? sobie xd.

Podpis
Skrypty/Grafiki na zamówienie!
Kontakt: Discord R35#5507

Discord związany z pomocą: https://discord.gg/ttkQTsc

Wysłany: 2018-08-03, 16:56

Hades.

Łiiiiiiiiii

Na forum: 4700 dni
Nick w MP: Hades

Piwa: 3214

Respekt: 337,8
Respekt: 337,8Respekt: 337,8Respekt: 337,8

"Magneticy" napisał/a:

"Quick" napisał/a:

Ot?? ja nie rozumiem ludzi kt?rzy hejtuj?, a sami by pewnie gorsze g?wno zrobili... ch?opak si? uczy i idzie w dobr? strone (programista). Niech si? uczy, mo?e za kilka miesi?cy, lat b?dzie jednym z popularniejszych programist?w, mo?e i skrypt jest przerobiony i wgl, ale ka?dy powinien zrozumie? ?e to jego pierwszy raz, wy nawet nie mieli?cie pewnie pierwszego razu bo nic wam si? nie uda?o. Ale Persky nasze logo ju? mog?e? darowa? sobie xd.

Tobie za to uda?o si? mnie nabiera? ?e robisz autorskie skrypty a kroi?e? co popadnie z innych pseudoli na gtao

Nie rozumiem, po co prowokujesz? Zn?w zaczynasz ?ama? regulamin? Nie mam zamiaru rozmawia? z takimi lud?mi jak ty. Dzi?kuje dowidzenia.

Podpis
Skrypty/Grafiki na zamówienie!
Kontakt: Discord R35#5507

Discord związany z pomocą: https://discord.gg/ttkQTsc

Tagi: amatorski :: panel :: logowania
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » LUA » Zasoby do MTA Odpowiedz do tematu