Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2010-07-20, 19:22

jason66

*$*PoCzĄtKuJąCy*$*

Na forum: 5809 dni
Nick w MP: Ryder66

Piwa: 358

Respekt: -30

Ostrzeżeń: 80%
Nie wiem co si? dzieje, ale od kilku dni dzieje si? co? dziwnego. Jakie? 3-4 dni temu po?yczy?em kumplowi San Andreas, bo na razie nie gra?em, skoro mia?em SA:MP'a. Jemu co? si? nie chcia?o w??czy?, tzn. w??cza?o si? ok, a? do czasu kiedy mia?o si? pojawi? menu (rozpocznij gr?, opcje, wyjd? z gry). I tam mu si? wy??cza?o. Nie wiem czy karta graficzna Radeon jest dobra, bo on tak? mia?. On odinstalowa? SA, ja wzi??em gr? i nazajutrz w??czy?em GTA. Jeden save by? taki, ?e gdy go wczytywa?em i wychodzi?em z domu CJ'a, gra si? wy??cza?a. Pr?bowa?em przenie?? si? s0beitem, ale to te? nie dawa?o rady. Dodam, ?e ten save ?ci?ga?em. By? to save przed ostatni? misj?, kt?r? tak lubi?em przechodzi?. Innych save'?w nie sprawdza?em, ale jeden save PO ostatniej misji chodzi?, wszystko by?o ok. W ko?cu si? wkurzy?em i przeinstalowa?em San Andreas. A teraz nawet gra nie chce mi si? w??czy?. Pojawia si? klepsydra i czarny obraz przez chwil? i gra si? wy??cza i wyskakuje Program gtasa.exe przesta? dzia?a? {...} Mam system Windows Vista. Postawi? 5 :piwo: Oczywi?cie R* zawsze musi zrobi? co? g?upiego :evil: :evil:

A ja zap?aci?em za gr? 70 zyla, i nie b?d? jej teraz wyrzuca?, chyba ?e wcisn? komu? kit ?e dzia?a :/

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2010-07-24, 19:01

SzoteK

DriftPajace <3

Na forum: 5944 dni
Nick w MP: SzoteK

Piwa: 747

Respekt: 248
Respekt: 248Respekt: 248

1. Odinstaluj GTA, usu? ca?y folder GTA bo na pewno jakie? ?mieci zosta?y, wyczy?? komputer CCleaner'em i dla pewno?ci folder Gta w moich dokumentach te? usun??.
2. Zainstalowa? GTA. ;)

3. 70 z? za GTA SA ? :shock: za to by? GTA IV kupil.

4. Vista to shit.

Podpis
Tu był kot ale zjadł go Snoop Dogg

Wysłany: 2010-07-29, 08:59

_T_A_T_A_

Na forum: 5948 dni
Nick w MP: dawca, cleaner

Piwa: 70

Respekt: 50

Ostrzeżeń: 20%
Pozyczyles plytke koledze ?? A plytka jest tylko dla 1 osoby

Moze nie dziala z powodu ze kozysta z niej 2 uzytkownikow? [ nie mowie ze w tym samym czasie :P ]

Wkoncu to jest ORYGINAL :D

Vista to najgorszy badziew wiec Zainstaluj innego WINA !!

Podpis

Wysłany: 2010-07-29, 09:27

mkqueu

Na forum: 6216 dni
Nick w MP: x64

Piwa: 132

Respekt: 50

_T_A_T_A_, Vista nie ma nic z tym wsp?lnego. Mia?em Vist? i wszystko gra?o ?wietnie i dobrze, chyba, ?e masz Home Basic ;>

EDIT: A, ?ci?gnij downgrade z 2.0 do 1.0.
2. Sprawd? czy masz dobr? wersj? DirectX (tzn. plik)
3. Wersja Visty jest x86 czy x64?
4. By? mo?e masz cz??? dysku zepsut? i tych danych nie czyta, spr?buj zainstalowa? na innej partycji.

Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » SERIA GTA » GTA SAN ANDREAS Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi