Czy?by mo?liwo?? gry w tenisa? Patrz?c na ostatnie zdj?cie slinka cieknie, jecha? tak? dr??k? truckiem...mhm..szkoda ?e w GTA V b?de gra? za pare lat dopiero
1 ss na crossach odrazu kojarzy si? z g?r? Chillaid (czy jako? tak) , gra w tenisa ... hmm ciekawe mo?e nawet b?dzie jaka? misja "pokonaj [imi?] w tenisa"
Du?o wi?cej w mie?cie dzieje si? ni? w poprzednich cz??ciach. W GTA IV mieli?my roboli, przechodni?w i dziwki - koniec. Tutaj mamy osoby graj?ce w tennisa (ss), golfa (trailer) i zapewne to nie koniec (na trailerze by?y osoby ?wicz?ce, dostrzec mo?na by?o si?owni? na pla?y).
1. Pierwszy screen przedstawia rower, wi?c potwierdzone jest to, ?e w GTA V pojawi? si? rowery jak w GTA SA i VCS. Natomiast miejsce przypomina mi Verona Beach/Santa Maria Beach z GTA SA
2. Drugi screen przedstawia samoch?d, kt?rym na 99% jest cheetah z poprzednich cz??ci GTA, poniewa? na tablicy rejestracyjnej widnieje napis "cheeta". Ostatni? liter? zakrywa blask s?o?ca. ps: Na rejestracji widnieje r?wnie? napis San Andreas.
3. Trzeci screen przedstawia odrzutowiec (by? mo?e Hydra), a w nim m??czyzn?, kt?ry momentami pojawia si? na trailerze. Otoczenie przypomina mi Los Santos patrz?c na te wie?owce.
4. Czwarty screen przedstawia trzech (jeden jest ukryty) ludzi ?cigaj?cych si? na motocrossach (pewnie Sanchez). Miejsce to bardzo mi przypomina g?r? Chilliad z GTA SA.
5. Pi?ty screen przedstawia du?? will?, a pod ni? ludzi graj?cych w tenisa. Czy?by w GTA V pojawi si? nowa mini gra? My?l?, ?e tak. A je?li chodzi o otoczenie to kojarzy mi si? ono z dzielnic? Mulholland/Richman z GTA SA.
6. Sz?sty screen przedstawia g?r? (by? mo?e Chilliad), a w tle cz?owieka l?duj?cego ze spadochronem. Czy?by powr?ci? spadochron w GTA V? My?l?, ?e tak. ps: W oddali wida? jeszcze wodospad - ciekawe zjawisko
Ostatnio zmieniony przez Shimeon 2013-11-13, 17:02, w całości zmieniany 11 razy
Fakt - nie zauwa?y?em tego pomara?czowego, troche nam si? ukry?.
Postawi?bym na Vinewood - w oddali wida? wzg?rze jak na tej dzielnicy w GTA SA, jednak nie zgodze si? ?e "?adny dom" - to zdj?cie jest najbrzydsze ze wszystkich - zobacz te ?ywop?oty obok boiska do tenisa tekstura niczym GTA:VC, sam dom te? nie jest odpicowany patrz?c cho?by na cie? palmy...w?a?nie...nigdy w LS nie widzia?em palmy - no ale skoro w Warszawie nawet jest, to i tam mo?e by?
Ostatnio zmieniony przez Riot 2012-08-25, 10:26, w całości zmieniany 1 raz