Na do??czonych zdj?ciach dotycz?cych edycji specjalnej i kolekcjonerskiej GTA V jest umieszczona urywek mapy prawdopodobnie jest to Los Santos, miasto wydaje si? nieco ma?e.
Wyci?ta mapa w powi?kszeniu:
Ostatnio zmieniony przez Irek 2013-05-28, 13:01, w całości zmieniany 2 razy
Irek, co do tego, ?e miasto jest ma?e bo ja wiem - na wie? to mi na pewno nie wygl?da, a w 100% jestem przekonany, ?e jest to Los Santos. Dlaczego? - a dlatego ?e po prawej stronie mapy widzimy wielk? autostrad? wchodz?c? do miasta taka sama by?a w San Andreas, oraz tak? mo?emy u?wiadczy? w rzeczywisto?ci odwiedzaj?c Stany Zjednoczone i Los Angeles.
Spodziewa?bym si? czego? bardziej podobnego do mapy LS z SA. Fakt, przez 20 lat miasto si? zmieni?o, jednak wiele rzeczy pozostanie jak by?y (lotnisko, doki). Do tego tutaj widzimy ciut inne u?o?enie geograficzne.
Mi si? zdaje (to tylko moja opinia) ?e chce zerwa? z San Andreas. Nie b?dzie praktycznie ?adnych podobie?stw poza nazw? miasta no i mo?e charakterystycznymi miejscami i kilkoma Easter Eggami.
Andriej, chc? Ci powiedzie? ?e Los Santos w GTA San Andreas jak i w GTA V jest wzorowane na mie?cie Los Angeles i s? podobie?stwa. A ?e San Andreas i V si? r??ni? to chyba wiadome patrz?c na okres czasu kiedy by?o wydane SA a kiedy b?dzie V.
Te? bawi?em si? z tymi fragmentami i powiem tyle: TO JEST LOS SANTOS. Zobaczcie:
1. Na g?rze - wzg?rze Vinewood
2. Po lewej - pla?a z molem
3. Na dole - biedniejsze dzielnice
4. Po?rodku - ?limak ??cz?cy dwie autostrady (w ?adnym miasteczku nie przechodzi?aby autostrada przez zabudowania)
Mnie najbardziej martwi jedna rzecz. Z tego co zauwa?y?em wr?c? gangi w LS. By?y postacie, kt?re chodzi?y na zielono i fioletowo w zwiastunach ale niestety wnioskuj?, ?e jest tutaj za ma?o miejsca na jakiekolwiek wojny gang?w co jest smutne, bo to jest najlepsze co by?o w SA. Czekam z ut?sknieniem na oficjaln? map? LS.