Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2014-03-16, 13:34

Szymon.k

Na forum: 4463 dni

Respekt: 50

Mam taki problem, poniewa? wczoraj dosta?em drug? p?yt? z gta v wi?c mog?em sobie ju? zainstalowa?. Lecz niestety nie mia?em na czym, wi?c dzisiaj uda?em si? do sklepu po pendriva 16gb adata 3.0 . Przychodze do domu, formatuje, instaluje wszystko ok lecz teraz taki problem:
Tekstury s? lekko rozmazane po prostu s? s?abej jako?ci, nie wiem jak to napisa? szczeg??owo ale my?l? ?e dobrze napisa?em. Po prostu samochody i w og?le wszystko z troch? dala jest takie nie czyste, lekko rozmazane. Nie wiem czy to wina tego ?e jest to nagrane na pendrive czy te? co? jest nie tak.
Przypuszczam te? fakt tego ?e tak powinno by? lecz szybciej gra?em u kuzyna i nie przypominam sobie ?eby takie co? by?o.
Wina telewizora- w?tpie, plazma kt?ra ma nie ca?y rok. Konsola nowa slim e.
Mam pod??czony kabel HDMI jeden z najlepszych, 1080p. tak?e nie mam poj?cia co z tym jest.

PS.
-Na telewizorze LG 38 cali, tekstury s? nie wyra?ne - tak jak by gra? na s?abym komputerze i na niskich wymaganiach w gta iv. Mo?e przesadzi?em ale chocia? gps na lewym dolnym rogu to wida? jak wyznaczam trase to ta trasa jest taka zygzakowata nie jest po prostu prosta. Chodzi o to ?e ten pasek wyznaczonej trasy jest nie r?wny i ma takie zygzaki.
-Sharp 48 cali, tutaj wszystko mo?na powiedzie? jest ok lecz jak jad?, id? b?d? obracam kamer? wszystko staje si? rozmazane. Problem wyst?puje tutaj r?wnie? z tym gps'em
-Samsung 50cali tu wyst?puj? takie same problemu jak na LG.

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2014-03-16, 17:38

Carlli

Na forum: 5084 dni

Piwa: 2486

Respekt: 197
Respekt: 197Respekt: 197

Zainstaluj gr? tylko z 1 p?yty, drugiej nie instaluj u?ywaj j? tylko do uruchamiania gry.

Wysłany: 2014-03-16, 17:42

Szymon.k

Na forum: 4463 dni

Respekt: 50

Nie instalowa?em drugiej p?yty ;> nawet nie mam miejsca na pendrive.
Gra?em na 4 telewizorze i powiem ?e by?o na prawd? dobrze ;) Mo?e wiecie jak ustawi? tv/gta v pod xboxa?

Tagi: słabej :: jakości :: tekstury
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » GTA V » GTA V Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi