Witam, mam problem z GTA.
Wgra?em niedawno mod na grafik? z GTA 5 do GTA SA i gdy wgra?em, crashowa?o mi GTA. Przed zainstalowaniem tego moda, mia?em 140-150 fps'?w.. Przeinstalowa?em GTA, zrobi?em format dysku i gdy teraz gram mam 50-60 fps'?w.. Nie wiem dlaczego, ale mam te same ustawienia grafiki itp. jak po reinstallu. Prosz? o pomoc, za ka?d? odpowiedz nagradzam piwem.
Ostatnio zmieniony przez Madd 2015-05-27, 20:05, w całości zmieniany 1 raz
Chodzi o mod upodabniaj?cy GTA do GTA 5, link do tego moda: http://addons-city.pl/gta...a-graphics.html
Laptop. Nie, problem istnieje tylko w GTA, w innych grach nie mam ?adnego problemu.
Ale zrobi?em ten reinstall, zrobi?em tak?e format dysku, wczesniej, przed wgraniem tego moda mia?em 140-150 fps.. Teraz mam 50-60.. nawet po formacie i reinstallu gta..
Okej, to zr?bmy tak. Odinstaluj GTA SA oraz usu? wszystkie pliki GTA, r?wnie? to co masz w swoich dokumentach, potem zr?b format dysku, na kt?rym zainstalowa?e? owe GTA i zainstaluj ponownie. Potem nas tutaj poinformuj czy to co? da?o czy nie.
Podpis
Support-Team 19.02.2015
Moderator 28.06.2015
Mod-Team 11.11.2015 do 30.01.2016