|
Wysłany: 2010-08-04, 13:46
|
|
Johnny_Yorke

Piwa: 85
|
|
|
|
Witam i o zdrowie pytam. Nie mam zbytnio humoru, ale troch? zachowa? si? trzeba... No wi?c mam pewien przeszkadzaj?cy k?opot z San Andreas Mulitplayer. M?j problem polega na tym, ?e gdy chc? wej?? na jaki? serwer, dostaje crasha pod koniec ?adowania. Gdy pasek ?adowania jest w 4/5 pe?ny, jest czarny ekran i po oko?o po?owie sekundy wyrzuca nie z gry i pojawia si? crash. Gdy wy??cz? okno crasha, pojawia si? okno, tym razem w j?zyku polskim z opcjami "Wy?lij raport" i "nie Wysy?aj raportu" czy co? w tym stylu. Pr?bowa?em wielokrotnego przeinstalowywania GTA SA oraz SAMP. Nic nie da?o rezultatu. Jedynie raz si? uda?o wej??. Ale mia?em chyba nie odpowiedni nick. Nast?pny serwer na chybi? trafi? by? ju? "zara?ony" tym problemem z crashem. Prosz? o pomoc, gdy? bardzo chcia?bym zagra? z moimi kumplami.
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-08-05, 10:31
|
|
xqz
otaku desu!

Nick w MP: xqz
Piwa: 5465
|
|
|
|
Johnny_Yorke, odinstaluj sobieta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-08-05, 10:52
|
|
Johnny_Yorke

|
|
|
|
xqz, Nigdy nie instalowa?em sobieta, jedynie mody, ale wszystkie usun??em. Dysk C wyczyszczony formatem, dysk D r?cznie. Kilka razy przeczesywa?em kompa Avastem.
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-08-05, 10:56
|
|
WuZeet

Piwa: 521
|
|
|
|
Johnny_Yorke, Avastem i tak nic nie zdzia?asz
Powiem Ci tyle, spr?buj od??czy? i pod??czy? neta. Usun?? GTA SA, usun?? SAMP.. Potem zainstaluj GTA SA, p??niej SAMP.. W??cz sobie GTA SA, przejd? gr? lub ?ci?gnij jakiego? Save, dodaj go tam gdzie go masz doda?, (nie musi by? 100%). Dobra i teraz wchodzisz w SAMP no i jak klikniesz w jaki? serwer to musisz najpierw wybra? gdzie masz folder SA, no i wybierasz.. Blablabla. i powinno zadzia?a?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-08-06, 15:17
|
|
Johnny_Yorke

|
|
|
|
WuZeet, nie dzia?a nadal. Co robi?? Pom??cie!
|
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): fiXlly. |
 |
|
Wysłany: 2010-08-11, 21:37
|
|
Engrad

|
|
|
|
Mam identyczny problem. Dzi? rano nie mog?em w??czy? SAMP, poniewa? AVG mi go zablokowa?, i napisa?, i? jest to Trojan. Odkluczy?em w AVG samp.exe, ?eby nie uwa?a? go za wirusa, crasha dostaj? na ka?dym serwerze. Przeinstalowywa?em SAMP, lecz nic. Nie robi?em nic innego, ?eby nie popsu? niczego. Prosz? wachow? instrukcj?. Oczewi?cie za fachow? pomoc . Prosz? jak najszybciej odpowiedzie?
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-08-16, 12:00
|
|
Johnny_Yorke

|
|
|
|
Wszystkiego probuje i nic... Help! To samo co wyzej robilem z 10 razy i nic, poradniki z internetu inne nie dzialaja...
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-08-16, 12:50
|
|
danio741
danio

|
|
|
|
Pr?bowa?e? czy dzia?a na singu player bo jak na singu nie dzia?a to znaczy ?e co? z plikami od gta i tak dalej masz zwalone, je?li sing dzia?a to znaczy ?e masz co? ze sterami nie tak i wirusami, trudno to napisa? ale to nawet jeden zwyk?y program mo?e uwa?a? si? za cheat i mo?esz crasha dostawa?, jak ja bym tak mia? to po 1, usun?? bym gta i sampa, przeskanowa? system i wgra? runtime c++ itd a potem ponownie zainstalowa?
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2010-08-16, 18:51
|
|
tasiel
STUNTC.pl

Nick w MP: [tc]tasiel_cL
Piwa: 58
|
|
|
|
Powodami Crashy s?:
S?abe ?acze internetowe
S?aby komputer (szczeg?lnie gdy podzespo?y nie spe?niaja wymog?w gta sa)
Mod?w i ingerencji w pliki GTA (w tym cheaty)
Serwery z bugami itd ale ten punkt raczej mo?esz wykre?li?.
mia?e? mody? reinstalacja gta i sampa
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymous

Na forum: 245 dni

|