Chodzi dok?adniej o to, ?e mi dzia?a zawsze - czy to na gamemodzie podstawowym z SAMPa, czy to z internetu - z pluginami oraz bez, a innym nie dzia?a...
Jeszcze to, ?e mi dzia?a i kolega wgra? na sw?j serwer i Jemu te? dzia?a - a innym nie.
Gdzie mo?e le?e? problem?
Dodam, ?e osoby kt?re to testowa?y mia?y radio GTA g?o?no?? na full
Na 3 osobach sprawdzi?em dzia?anie mojej wersji oraz Twojej Recall.
W mojej wersji dw?m osobom dzia?a?y wszystkie stacje, a jednej osobie dzia?a?y wszystkie opr?cz RMF FM, a w Twojej wersji by?o dok?adnie tak samo - mo?e to nie b??d skryptu, lecz ten jeden tester mia? co? nie tak?
Tylko tu nasuwa si? zn?w pytanie co mog?o by? przyczyn? tego, ?e ta jedna stacja w?a?nie nie dzia?a?a?
Kto? ma jakie? pomys?y?
Hmmm,czyli to na pewno nie jest b??d skryptu.Mam jeszcze jedne rozwi?zanie spr?buj wszystkie stacje zamieni? tak aby wygl?da?y na wz?r tego http://www.polskastacja.pl/play/aac_polskihh.pls tzn. z konc?wk? *.pls.Kiedy pisa?em skrypt radia na serwer zawsze mia?em na ko?cu z tamt? wymienionym rozszerzeniem i dzia?a?o wszystkim,by? mo?e to problem w tym jest.Jak nie pomo?e napis b?dziemy dalej kombinowa? Oczywi?cie tamto to jest wz?r z jednej stacji.
Tylko czemu akurat kilku osobom tylko nie dzia?a, a reszcie dzia?a?
Nie mo?e by? taka opcja, ?e link wygas?, a tylko niekt?rym on nie dzia?a...
Przeinstalowa?em SAMPa, w??czam radio i... nie dzia?aj? mi stacje:
- RMF FM
- RMF MAXXX
- RMF CLASSIC
- ANTY RADIO
- OPEN.FM Impreza
- OPEN.FM Disco Polo
- OPEN.FM House
- OPEN.FM Biesiada
a reszta ?miga...
I nasuwa si? pytanie: czemu po reinstalacji nie dzia?aj? te stacje, a przed wszystko ?miga?o?