Cze??. Od jakiego? czasu m?cz? si? z b??dem w gamemodzie. Chodzi o to, ?e gdy wchodzi kto? na serwer to wyskakuj? wiadomo?ci pocz?tkowe, typu witamy na serwerze itp, ale nie zd??y nawet wy?wietli? dialogu z logowaniem. Szuka?em na forum samp ale nigdzie nie ma dobrej odpowiedzi.. W onplayerconnect wyrzuci?em wszystko co zwi?zane z Kick'iem, ale problem dalej wyst?puje... Co poradzicie?
Kawa?ek logu jak wchodz? i mnie wyrzuca:
1:18:20] [join] PSR_ToxiC. has joined the server (0:**.**.2*3.1**)
[11:18] [part] PSR_ToxiC. has left the server (0:2)
0:2 czyli ?e ID 0 reason 2 (kick). Co o tym s?dzicie?
Nie, nie mam FS'?w ?adnych wgranych. Zauwa?y?em, ?e buguj? si? niekt?re ID. Przyk?adowo id 19, i je?eli kto? wejdzie na id 19 to go wyrzuci a na innych ju? np. nie. I trzeba trafi? na okazj?.. nw co mo?e by? nie tak. My?la?em ?e mo?e ta rejestracja kt?rej kod widzia?e?, ale to chyba nie przez ni?.
pvary si? same zeruj??
Patrz? na logi, bo rano wgra?em crashdetect'a
i popatrzcie, te id kt?re wywala mi r?wnie?:
I tak z 6 razy w jedn? sekund?
Ostatnio zmieniony przez ToxiC. 2014-01-07, 17:35, w całości zmieniany 1 raz
ToxiC`, ja mam podobnie tylko, ?e mi pokazuje join to the game i nic si? nie dzieje, a serwer niby ON.
I nie dzia?a cho? pluginy, wszystko jest na miejscu, ostatnio do GM doda?em rejestracj? DOF2 i po tym przesta?o dzia?a?, a robi?em wed?ug tego poradnika:
http://gtao.pl.com/showthread.php?t=281736
bedziesz mial jakiegos kicka w timerze. mozliwe tez ze w ktoryms miejscu zle dales timera na kickowanie i na przyklad sie nie wylacza. musisz w gamemodzie poszukac funkcji zwiazanych z kickiem i wyslac tutaj.
mrx3667, chyba ju? znalaz?em b??d. Po drugie nie mam Twojego gg, chyba ?e o czym? nie wiem. Najwy?ej napisze Ci na pw. Temat bym zamkn?? ale skoro Czarne eled?i napisa?o to mo?e mu co? pomo?ecie..
Appss. blackelegy, OnPlayerConnect poka? co doda?e?
Nie chce tutaj myli?, lecz mia?em kiedy? taki podobn? sytuacje- u mnie chodzi?o o to, ?e mia?em kamery przy logowaniu i odrazu mnie chashowa?o. Nie wiem jak u Ciebie, b?dzie chyba inny problem.
Quis, jak najbardziej tak, nowe pawno i include, jutro zobacze jeszcze raz kod i pluginsy.
A wczesniej mia?em warning z: warning 219: local variable "name" shadows a variable at a preceding level i niby poprawi?em kod bo zamiast dof2 da?em pe?n? nazwe i niby warning znikn?? ,mo?e to co? da ?