Chodzi o ten Texdraw GTAO.pl ?
?eby go przsun??
u?yj TD_Editor
jezeli niewiesz jak sie obs?ugiwa? no to powiedz gdzie on ma by? ten texdraw , to podam ci kordy
?ap link do tdeditora !
http://speedy.sh/KEbZw/tdeditor.amx
wgraj go jako skrypt , potem odpal SA-MP'a i wpisz komende /text , wyswieli ci si? panel potem juz sam ogarnisz , jak juz zrobisz texdraw , bedze tam Exeport texdraw , potem go zapiszesz na pwn i zapisze ci sie w folderze Scriptfiles , to tak w skr?cie jak nie bedizesz m?g? ogarn?c to napisze ci po kolei co masz zrobi? , lub podam ci te kordy ;d
Ja mam inne pytanie, sorry ?e tutaj, ale nie b?d? zak?ada? nowego tematu. Nie wiem jak zrobi?, a fajnie to wygl?da, wi?c chcia?bym si? dowiedzie? jak zrobi? takie rozja?nienie po bokach t?a textdrawu, chodzi mi o to, ?e na ?rodku jest czarne, a po boku takie ja?niejsze, jak uzyska? taki efekt ?
a wi?c tak , ja sam tego zabardzo nie ogarniam ale trzeba sie pobawic literami przecinkami itp
Jezeli ?ciagne?es ten tdediter co ci da?em w poprzednich postach
odpal go i stowrz nowego boxa
w nazwie mam uzyte ''_" takie cos , wtedy box jest kwadratowy jezeli uzyjesz np zwyk?a kreske "-"
to powiniene? miec box p??okrag?y , poprostu musisz sie pobawic klawiatura , jak znajde kombinacje na poszarpany box dam ci zna? ;-)