Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2014-03-26, 13:19

wasik95

[KST]

Na forum: 5345 dni
Nick w MP: W_A_S_I_K

Piwa: 12

Respekt: 50

Witam wszystkich

Ot?? mam wielki problem kt?ry ukazuje sie co jaki? czas nie w r?wnych odst?pach czacowych. Ot?? restartuje mi sie serwer co pare godzin nie wyst?puj? one w r?wnych odst?pach czasowych. To nie przez Timer. Mo?e by? komenda jednak?e w?tpie w to bo kiedys byl restart o godzinie 4.30 a nikogo wtedy nie bylo. Serwer si? restartuje poniewa? procesor maszyny servhostu osi?ga czasowo 100 % u?ycia wtedy maszyna czyta jako i? serwer chodzi nie poprawnie i go nie wy??cza dacie jakie? wskaz?wki jak temu zapobiec ?
Z g?ry dzi?ku i stawiam oczywiscie :piwo: :piwo:

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2014-03-26, 14:00

JotP

Na forum: 4821 dni

Piwa: 1215

Respekt: 44,6

Ostrzeżeń: 40%
je?li procesor maszyny jest przeci??ony to chyba raczej lepiej by by?o lepszy processor co nie ?

Podpis
3guzqx

Wysłany: 2014-03-26, 14:33

wasik95

[KST]

skoro jest to przeci??enie momentalne to ewidetnie wida? ?e co? jest z mojej strony nie z ich mam do nich napisa? o kupno nowego procesora ? Kolego odpowied? poni?ej poziomu...

Wysłany: 2014-03-26, 14:58

B!4CK

Never give UP!

Na forum: 5809 dni
Nick w MP: John

Piwa: 1891

Respekt: 124,2
Respekt: 124,2

wasik95, Tw?j problem jest w mapie / skryptach, kt?re bardzo obci??aj? czasem hosting. Mnie si? wydaje, ?e jest jaka? komenda / timer lub jaka? funkcja co mo?e od?wie?a? GM'a lub skrypt. Sprawd? dok?adnie ka?dy skrypt oraz GM. Skrypt (GM) z neta czy pisany przez kogo? tam oraz jaki posiadasz zapis plik?w? MYSQL / DINI / DOF2 / Y_INI itd..

Podpis
Cześć
! :)

Projekt, który poruszy scenę platformy SA:MP!

Wysłany: 2014-03-26, 15:02

=X=

WUJCIO DOBRA RADA

Na forum: 4524 dni
SPONSOR

Piwa: 641

Respekt: 209,5
Respekt: 209,5Respekt: 209,5

Ostrzeżeń: 100%
"wasik95" napisał/a:

Witam wszystkich

Ot?? mam wielki problem kt?ry ukazuje sie co jaki? czas nie w r?wnych odst?pach czacowych. Ot?? restartuje mi sie serwer co pare godzin nie wyst?puj? one w r?wnych odst?pach czasowych. To nie przez Timer. Mo?e by? komenda jednak?e w?tpie w to bo kiedys byl restart o godzinie 4.30 a nikogo wtedy nie bylo. Serwer si? restartuje poniewa? procesor maszyny servhostu osi?ga czasowo 100 % u?ycia wtedy maszyna czyta jako i? serwer chodzi nie poprawnie i go nie wy??cza dacie jakie? wskaz?wki jak temu zapobiec ?
Z g?ry dzi?ku i stawiam oczywiscie :piwo: :piwo:

Wrzu? inn? map? np. lvdm, grandlarc, itd i zobacz co si? dzieje dalej, je?li s? nadal restarty, lub dziej? si? inne usterki zmie? serwerownie, lub napisz do Admina mo?e to chwilowe problemy.

Ps. Posprawdzaj te? filterscripts, bo s? ludzie co dodaj? co popadnie, aby tylko co? by?o, i w ten spos?b powstaj? kolizje - tzw. zwarcie pr?cia, przy monitorze

Wysłany: 2014-03-26, 15:49

wasik95

[KST]

"blackelegy" napisał/a:

wasik95, Tw?j problem jest w mapie / skryptach, kt?re bardzo obci??aj? czasem hosting. Mnie si? wydaje, ?e jest jaka? komenda / timer lub jaka? funkcja co mo?e od?wie?a? GM'a lub skrypt. Sprawd? dok?adnie ka?dy skrypt oraz GM. Skrypt (GM) z neta czy pisany przez kogo? tam oraz jaki posiadasz zapis plik?w? MYSQL / DINI / DOF2 / Y_INI itd..

Djson

Wysłany: 2014-03-26, 16:01

=X=

WUJCIO DOBRA RADA

Na forum: 4524 dni
SPONSOR

Piwa: 641

Respekt: 209,5
Respekt: 209,5Respekt: 209,5

Ostrzeżeń: 100%
"blackelegy" napisał/a:

Przepraszam bardzo, a co ma zapis do restartu servera? - ma nawalone badziewia i tyle, sam sobie to zrobi?, dodaj?c na lewo, i prawo r??nych skrypt?w niewiadomego pochodzenia, i pewnie jeszcze w formacie amx + wy?udzacz rcon.

Ps. dostosuj si? do mojego w/w tematu na zmian? mapy, i wy??czenie filterscripts na pr?b?.

Wysłany: 2014-03-26, 16:57

wasik95

[KST]

kolego ale ja nei mam nawalone Fs'ow mam obiekty, obiekty usuniete, i wsio

Wysłany: 2014-03-26, 18:12

IgrexolonO

Na forum: 6809 dni

Piwa: 1062

Respekt: 651,8
Respekt: 651,8Respekt: 651,8

"=X=" napisał/a:

"blackelegy" napisał/a:

Przepraszam bardzo, a co ma zapis do restartu servera? - ma nawalone badziewia i tyle, sam sobie to zrobi?, dodaj?c na lewo, i prawo r??nych skrypt?w niewiadomego pochodzenia, i pewnie jeszcze w formacie amx + wy?udzacz rcon.

Ps. dostosuj si? do mojego w/w tematu na zmian? mapy, i wy??czenie filterscripts na pr?b?.

Przepraszam bahdzo, ale Ci polscy administratorzy serwer?w SA-MP, to nie wiedz? co do czego. Tak?e, Panie "wasik95". Radz? zacz?? od podstaw.

http://gtao.pl.com/showthread.php?t=57018

Tagi: restarty :: restarty :: jeszcze :: raz :: restarty
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » PAWN Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi