Witam, chcia?bym si? dowiedzie? kilku rzeczy oto screen:
Pierwsze moje pytanie, jak zrobi? tak? czcionke nicku.
Drugie, statusy jak wida? jest tu pe?no status pod g?ow?, chodzi o to, ?e zrobi??m co? takiego, dzia?a ale d?ugo trzeba to robi? i na ka?dy spos?b zrobi?em to tak:
Chodzi o to, ?e musz? to robi? na wszystkie sposoby, jak np mam muskularny wpisze /pasy to zniknie muskularny i specjalnie musze nowy kod robic, ze muskulany i pasy, a nie chce mi sie wierzyc, ze oni robili na wszystkie sposoby. bo maj? od 3000 si?y do 5000. maj? r?wnie? s?ucha muzyki, przetrzymywany itp. I na kazdy sposob by wszystko robili?
Prosz? o pomoc. Je?eli b?dziecie chcieli pom?c, prosz? wklejcie np kod. Tylko z gotowca umiem si? nauczy?, przepraszam.
1. Chyba podczas ustawiania koloru 3D textu dodaje si? troch? przezroczysto?ci, i taki jest potem efekt, ale pewno?ci nie mam.
2. Mo?e zrobili kilka 3D text?w, ka?dy w innym Offsecie od gracza? Albo zrobili jedn? funkcj?, i w niej "produkuj?" ci?g znak?w, dodaj?c odpowiednie teksty i dopiero wy?wietlaj?c. Nie wiem czy dobrze zrozumia?em pytanie.
Nie chodzi o to, ?e na ka?dy spos?b musz? zrobi? muskularny, ?e mo?e by? samo muskularny, a jak wejdziesz do pojazdu to specjalny kod, ?e muskularny i /pasy.
Podpis
Hej, jak się masz?
cols-ugu.pl (2011)
social-rp.ugu.pl (2012)
social-rp.com (2012)
original-game.pl (2015)
rp-plus.pl (2015)
redCountry.pl (2018)
hl-rp.pl (2018)
Wszystkie te, które posiadają na internecie jeszcze reklamy. Projektów było więcej i zaczęły się w 2010 roku.
Dziękuje wszystkim za 8 lat, które gdy prowadziłem serwery były wspaniałe <3.