Cze??.. Mam problem z Serverem.. Gdy by?y crashe na 0.3d kazali?cie przenie?? na 0.3e i m?wili?cie, ?e nie b?dzie ju? ?adnych problem?w z tym.. Przesz?am na 0.3e..
Gra sobie 35 os?b i nagle wbija jaki? dzieciak i pisz? ?e rozwali serva.. Po tym.. Od razu s? resy.. Mo?na temu jako? zapobiec? Prosz? o Pomoc.. Stawiam Piwo!
Siema, kiedy? spotka?em si? z podobn? sytuacj?. Aby zapobiec tego typu crashom nale?y wnie?? poprawki do zcmd. Jak to zrobisz, wszystko powinno by? OK, zero crash?w.
Mandarynka, widzocznie z?e te poprawki bo mi te? crashowali i po poprawieniu zcmd nie da rady Jedynie teraz crashuj? graczy w ich otoczeniu spamuj?c fa?szywymi dialogami.
Sk?d mam wiedzie?, czym to jest spowodowane? Mo?e floodem, wtedy po logach mo?na by?oby ustali? co to jest. Nie napisa?em, ?eby pokaza?a logi bez wzgl?du na wszystko, tylko je?eli jest co? dziwnego ;] czytanie ze zrozumieniem si? k?ania.
po 1 nie tobie bo ten serv nie jest twoj po 2 ta mapa co wy macie to jest zwykly drift ja sie da scrashow? jedn? komend?
1. Czy ja m?wi?em, ?e to jest na serverze? M?wi?em: "Mi to dzia?a" (W mapie).
2. Ju? za nied?ugo wchodzi nowa mapa, wi?c b?d? zabezpieczenia.
3. Niepotrzebnie robisz OT, i nabijasz zb?dne posty.