Jak w temacie. Mam map? w kt?rej s? zbugowane checkpointy np. dodaje jaki? skrypt na spedycje z checkpointami i gdy zaczynam prac?, checkpoint jest widoczny tylko przez chwil? a potem znika.Pr?bowa?em normalnych checkpoint?w i z streamera, a wszystkie nie dzia?a?y. Checkpointy kt?re s? w mapie jakim? cudem dzia?aj?. Co mo?e by? przyczyn? tego problemu ? (posiadam edycj? mapy POP a dok?adniej FSR)
ale jak raz doda?em skrypt do mapy to dalej te checkpointy wy??cza?o, je?li jest problem to mog? poda? linka podobnej mapy kt?rej ja u?ywam
@edit
Ok znalaz?em b??d to jest ten kod
Te checkpointy s? od np:statku w lv co si? dostaje pieni?dze, od posiad?o?ci ktore mo?na kupi? itp itd
Checkpointy mi znika?y przez DisablePlayerCheckpoint(playerid); bo przez ten kod co jest na samej g?rze sprawdza? czy jestem w tych checkpointach. Czy mo?na to jako? zamieni? aby nie usuwa? tego kodu a checkpointy (z posiad?o?ci i skryptu spedycyjnego) dzia?a?y jak nale?y?