Czy mia?by kto? AntyCrashera, kt?ry w 100% dzia?a? Bo niestety ci?gle crashe mam servera i to mnie przerasta.. Zrobi? sama nie umiem, poniewa? troch? nie ogarniam pawno. Mo?na by?o by prosi? o link do AntyCrashera albo chocia? co dopisa? w mapce aby si? zabezpieczy??
Anty crasher, nie wiele mi to m?wi, bo scrashowa? serwer da si? na kilka sposob?w, nie ma takiego "anty crashera" co blokuje wszystko, musisz mie? zabezpieczenie na wszystko, czym da si? scrashowa? serwer, napisz czym Ci crashuj? serwer, b?dzie ?atwiej.
To nie jest crash serwera. To masowe crashe graczy... tez mam ten probem ale nikt z tego forum nie potrafi pomoc w tej sprawie. Oba serwery stoj? na 0.3d , ka?dy Polski serwer z hosted ma ten problem...je?li ma kto? na to spos?b niech napisze w tym temacie.
Wyja?nij w jaki spos?b Ci crashuj? serwer, bo to ?e napiszesz ?e kto? Ci crashuje, nie wiele mi m?wi. Nie wiem, podaj logi serwera czy co? innego, co? co pomo?e ustali? co crashuje serwer.
Jak jeden gracz dostanie crasha, to wina gracza - pow?d: modowanie gry (g??wnie CLEO), ale jak 4-5 os?b w tej samej chwili dostanie crasha, to ju? robota jakiego? idioty.
Tak tylko jak wykry? takiego idiote... w logach nic nie zostaje. Mo?liwe ze to jaka? dziura samp 0.3d lub co? podobnego. Pr?bowalem zabezpieczyc GM na wszelkie sposoby ale na darmo.
Nie w temacie.:
Je?eli chodzi o wersje, to czasem dostaje wiadomo?ci typu - "Pomo?esz mi ? Mam serwer na 0.3c i co? nie chce dzia?a?" Ludzka g?upota. A powodem jest - "Nie chce mi si? przenosi? serwera bo to za du?o roboty" - hmm ... jakie? 3 minuty ?
Bartek23071993, Raydex, Hmm wiesz czemu nie chce przenosi? ? Na 0.3d ma 50-60 osob na 0.3e bylo by z max 20 ... , je?li chodzi o crashe to jakie? dzieci sie bawi? S0bkiem jest taki zmodyfikowany sobek co ma opcje "crash_all" po prostu naciskaj? to i wywala prawie all graczy
To ju? ich problem, ?e maj? graczy jaskiniowc?w i nie wiedz? jak zainstalowa? now? wersj? sampa ... 0.3e-R2 zabezpieczy?o ju? wi?kszo?? takich bug?w, ale je?li chcesz aby nadal Ci crashowali serwa to powodzenia.
Jest dok?adnie tak jak m?wi okoospokoo, ale niekt?rzy na tym forum nie rozumiej? ze nie chce przenosi? serwera z tego wla?nie powodu...co do tej opcji w s0bku nie wie kto? czy nie mo?na jej wykry??