Witam mam taki ma?? pro?b?, m?g?by mi powiedzie?, albo wykona? takie co?? w gamemodzie honest roleplay?
takie co? jak tutaj na ss poni?ej..chodzi mi o to, ?e jak si? zalogujemy to b?dzie to pisa?o co tutaj, za pomoc b?d? piwka pozdrawiam!
jakby co? chodzi mi o te napisy na dole. nie o te okienko tylko o te napisy na dole.
Zwyk?y textdraw z informacj? ... wida? same nowicjusze teraz siedz? w pawno ... poczytaj jaki? poradnik o textdrawach, albo wykonaj sobie TD skryptem kt?ry wykona? Zamaroth, wpiszesz w google to znajdziesz.
No to nie r?b, masz pecha - wykona?by kto? tego textdrawa ?
Pozdrawiam.
Za takie zachowanie to jedynie m?g?by? dosta? ale po czym? innym, zr?b to creatorem textdraw?w sam.
Po czym, jakie zachowanie? - ogarnij si?, bo i tak jeste? s?aby
Jednak to Ty nie potrafisz stworzy? prostego textdrawu wi?c jak kto? tutaj ma si? ogarn??, to tylko Ty, fajnie ?e tak wysz?o. Ka?dy teraz wie, ?e mo?na Ci? zaliczy? do grupy "dajcie gotowca" a temat uwa?am za zamkni?ty, chyba ?e kto? ma jeszcze lito?? pom?c cz?owiekowi w potrzebie.