Witam odrazu sory jesli to z?y dzia? mam problem gdy wgrywam komendy do mapy PFS Polski Fun server to wyskakuje mi Error komenyd kt?re chce wgra? s? pod "strcmp" oraz "CMD" a chyba musz? by? pod "COMMANDS ja to zmienic? Za pomoc
No nie wiem. Ja z takim problemem uda? bym si? do specjalisty, tj. 20 metrow? przepa?c pomi?dzy mostem a betonem przy rzece. Og?lnym problemem w tym przypadku jest brak jakiejkolwiek wiedzy u Ciebie. Gdyby? mia? cho? troch? oleju w g?owie, wiedzia?by? ?e system komend zcmd (mniemam, ?e pewnie to on), z strcmpem ma nie wiele wsp?lnego. Mo?e by?by? tak ?askawy Panie, kt?ry szuka pomocy i pokaza? nam te swoje bajeczne komendy, kt?re uwodz? Twoje zmys?y o sza?, nie daj?c pozna? po sobie ?e maj? jakikolwiek skrawek wykonywalno?ci.
[ Komentarz dodany przez: Piorun: 2013-05-09, 18:37 ] Jak nie potrafisz udziela? pomocy to lepiej jej nie udzielaj