Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2015-02-13, 19:13

lotnik113

Na forum: 4765 dni

Piwa: 1

Respekt: 50

Witam mam mapke honesta, i mam problem ot?? gdy oboj?tnie jaki gracz wsiada do auta cudzego odpalonego mo?e nim jecha?, a chcia?ym aby wyrzuca?o gracza z tego auta gdy niema do niego uprawnien. Prosze o pomoc, ja ju? rozk?adam r?ce wszystkiego pr?bowa?em oczywiscie dam reputacje i piwka..

P.S i mam drugi problem gdy gracz kupi w sklepie jaki? przedmiot np aparat to niema go na /p jak to naprawi??

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2015-02-14, 22:19

Brother

Na forum: 4665 dni

Piwa: 320

Respekt: 50

"lotnik113" napisał/a:

Witam mam mapke honesta, i mam problem ot?? gdy oboj?tnie jaki gracz wsiada do auta cudzego odpalonego mo?e nim jecha?, a chcia?ym aby wyrzuca?o gracza z tego auta gdy niema do niego uprawnien. Prosze o pomoc, ja ju? rozk?adam r?ce wszystkiego pr?bowa?em oczywiscie dam reputacje i piwka..

P.S i mam drugi problem gdy gracz kupi w sklepie jaki? przedmiot np aparat to niema go na /p jak to naprawi??

honest jest najbardziej zbugowanym gamemodem Role Play. Nikt Ci tutaj tak od siebie nie napisze porz?dnego anty cheat'a.

Pode?lij kod tego kupowania.

Wysłany: 2015-02-15, 00:02

Adrianek1

Na forum: 4958 dni
Nick w MP: Forcer

Piwa: 1434

Respekt: 37,1

http://gtao.pl/inne-wsiad...dow-vt94676.htm

Przecie? tu Ci wyja?ni?em jak masz to zrobi? ...

PS: nie bierz si? za tego gamemoda szkoda twojego czasu .

Tagi: wsiadanie :: aut :: cudzych.
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » PAWN Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi