Witam, ot?? mam taki problem ze skryptem, a ten skrypt to na vipa, jest w nim cmd, i rangi vip, admin, gracz, head admin. Niestety musia?em doda? je tutaj, bo gdy w skrypcie by?a sama ranga VIP, to nie by?o innych rang, takich jak admin, gracz.. ma?o tego, nie mo?na by?o wgl pisa?.
I tutaj zaczyna sie ten k?opot, ot?? jak by mi kto? pomog? zrobi? tak, aby (jesli to mo?liwe) w skrypcie by?a sama ranga VIP, ale aby wszystkie pozosta?e dzia?a?y, i mo?na by?o pisa?. Lub, aby (no niestety) by?y w skrypcie te rangi, ale aby te? dzia?a?y.
Bo gdy doda?em te rangi HeadAdmin,Admin,gracz, to gdy loguje sie na admina, lub H@, mam tylko kolor czerwony nicku, ale niestety range mam Gracz, a gdy sie zaloguje na vipa, to mam rang? VIP.
mysle ze zrozumiale to wyt?umaczy?em, - jak co? to pisa?.
A nieda?oby si? bez wpisywania nicku tam? tylko normalnie.. aby tam by?a ranga VIP, ale ?eby HeadAdmin, i Admin te? dzia?a?y ale po zalogowaniu si? na admina/rcona.