Witam grzebi?c w necie w poszukiwaniu jak zrobi? w?asn? muzyk? podczas wybierania skina natkn??em si? na t? stron? kt?ra oferuje stworzenie w?a?nie takiego skryptu czy co?...
Adres tej strony: http://samp-audio.manifo.com/
Teraz mam do was pytanie czy kto? ju? mo?e korzysta? z tej strony?
Pisze poniewa? z tego co na tej stronie pisze to powsta?a niedawno i nie wiem czy mo?e jak kupie ten skrypt muzyki czy czasami nie zostan? oszukany.
W poradniku w?a?nie tej strony jest podany taki kod:
public OnPlayerConnect(playerid)
{
PlayAudioStreamForPlayer(playerid, "http://");
return 1;
}
Mo?e wy mi powiecie jak szybko zrobi? sobie taka muzyk? podczas wybierania skina albo po prostu napiszcie mi czy ta stronka jest bezpieczna...
Serio ludzie kupuj? takie "skrypty" za SMS? WOW....
Co do tego wszystkiego, to jeszcze doda?bym w public OnPlayerSpawn(playerid) zatrzymanie muzyki (StopAudioStreamForPlayer(playerid);) aby ci?gle nie lecia?a r?wnie? po wybraniu skina i wyj?ciu z wybiera?ki.
bombus1212, co Ty wyrabiasz? Co to w og?le jest... Kole? si? pyta o prost? funkcj?, a Ty wywalasz Mu jakie? newy srewy...
Odpowiedzia?bym Ci, ale to raczej nie ma sensu. R?wnie dobrze, mog? napisa? litani? o tym, ile razy ju? przewa?kowa?em takie tematy. Wystarczy wklepa? w *****? wyszukiwark? na gtaonline odpowiedni? fraz? i wyskoczy przynajmniej z 5 odpowiedzi na ten temat z moim udzia?em.
Primo: Zmie? avatar.
Duo: Zmie? opis.
Dlaczego masz zrobi? te dwa kroki wy?ej? Bo b?azna z siebie robisz (oczywi?cie nie ura?aj?c b?azn?w kr?lewskich).
Wystarczy Panu taka odpowied? Panie "Pawn Master"?
A! By?bym zapomnia?. M?j czas na odpowied? to 1 minuta 37 sekund. M?j kod jest jakie? 10 razy optymalniejszy od Twojego i r?wnie? spe?nia zadanie bez zb?dnego tworzenia zmiennych i tym podobnych.
Co? jeszcze Pawn Ojcze?
Od razu odpowiadam Ci na kolejny post:
Tak, jestem zwyk?ym ?mieciem, kt?ry udaje Boga Pawn, no niestety q.q more, cry me a river. A teraz sko?cz obra?a? Hariba na shoutboxie.