Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2013-10-14, 13:30

akon823

Czekotubka :D

Na forum: 4816 dni
Nick w MP: Remik14

Piwa: 152

Respekt: 76,8

Witam.
Oto zn?w moich par? pytan ;p

1. S?ysza?em , ?e mo?na zrobi? bohatera niezale?nego czyli NPC co? jak zombie ;p i ja bym chcia? zrobi? co? takiego , ?e w?a?nie stawiam sobie takiego npc i on np atakuje nas jak sie podejdzie ;p Jak takie co? zrobi? ?:P I oczywi?cie mi chodzi aby nie zabiera? slot?w :D Da si? ? ;p

2. Znacie skrypt lub wiecie jak zrobi? pieska lub inne zwierze kt?re chodzi przy nodze lub za nami ?:P Jak wiecie podzielcie sie wiedz? :P

3. Potrzebuje jakiego? dobrego antyczita kt?ry si? nie buguje ani nie robi dziwnych nieproszonych rzeczy ;p Najlepiej jakby Pan wielebny na gg raczy? objawi? jako? dobry kod :D

Dobra jak na razie tyle ;p
Pozdrawiam ;p

Podpis
Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2013-10-14, 13:56

IgrexolonO

Na forum: 6809 dni

Piwa: 1062

Respekt: 651,8
Respekt: 651,8Respekt: 651,8

"akon823" napisał/a:

3. Potrzebuje jakiego? dobrego antyczita kt?ry si? nie buguje ani nie robi dziwnych nieproszonych rzeczy ;p Najlepiej jakby Pan wielebny na gg raczy? objawi? jako? dobry kod :D

Pan Wielebny ma takie rzeczy odp?atnie, chyba ?e przedstawisz mi swoj? magiczn? map?, wtedy mog? Ci przedstawi? rozrys anty shita na Twoj? map?.

Poza tym do pierwszego pytania; nie postawisz bota, "kt?ry nie zabierze Ci slot?w".

Drugie pytanie; CreateObject + MoveObject; albo SetPlayerAttachedObject.

Wysłany: 2013-10-14, 15:44

akon823

Czekotubka :D

Na forum: 4816 dni
Nick w MP: Remik14

Piwa: 152

Respekt: 76,8

Douglas00, Po co si? wgl udzielasz? Twoje posty nic nie wnios?y do tematu ani mi nie pomog?y .
I b?de sobie u?ywa? emotek kiedy b?de chcia? i ile bede chcia? ;] :D lol :arrow:

IgrexolonO, dzi?ki ;p Skontaktuje si? na gg z Tb ;p

Podpis

Tagi: bohater :: niezależny
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » PAWN Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi