Witam. Czy ma kto? pomys? jak wykona? system kt?ry co 12 minut zmienia por? dnia na serwerze? Chodzi mi o co? takiego: dzie? -12minut-> noc -12minut->dzien -12minut->noc i tak dalej. Chodzi r?wnie? o to, ?e w momencie zmiany z nocy na dzie? wy?wietla? si? textdraw. System b?dzie wykorzystany w mojej nowej mapce w kt?rej dzie? = czas pokoju, noc = czas wojny. Gdy jest dzie? mo?na wchodzi? do interior?w przez znaczniki (g??wnie chodzi o zakup broni w ammunation). Czy kto? m?g?by mi na szybko napisa? kod kt?ry co 12 minut zmienia?by godzine z 10 na 22 i na odwr?t, i przy zmianie wy?wietla? textdraw? Blokowanie wej?cia zrobie sobie sam. Z g?ry dzi?ki.
Dzi?ki r?wnie? za to, wszystko dzia?a. Po przemy?leniu, dochodz? do wniosku, ?e jednak b?d? mia? problem z zablokowaniem komendy o danej godzinie, poniewa? nie istnieje chyba funkcja sprawdzaj?ca aktualny WorldTime. Masz mo?e jaki? pomys? jak zablokowa? wybran? komende w nocy?