Dowiedzia?em si? ?e gracze nie musz? mie? zainstalowanego client plugina na werju 0.3c aby s?ucha? muzyki. Nie chodzi mi o radio, lecz og?lnie o muzyk?.
Jestem bardzo ciekaw jak u?ywa si? tej funkcji, bo w internecie szuka?em, to same ruskie strony...
Pr?bowa?em r??nych rzeczy aby ods?ucha? jakie? muzyki, np.:
ale to najwidoczniej dzia?a, tylko na tej wersji z pluginem... wi?c pytanie do was, jak "konwerterowa?" linki http z jak?? piosenk? aby odtwarza?o na serwerze bez pluginu w tej funkcji?
Zastosowanie te? wiem do czego jest, ale mi chodzi?o o to jak regenerowa? link? W jednym z poradnik?w widzia?em ?e u?ytkownik pokazywa? jak s?ucha? muzyki z solidfiles (to na fukncj? potrzebuj?c? audio plugin`u), ale zrobi?em tak w PlayAudioStreamForPlayer i w og?le nie dzia?a.
Zastosowanie te? wiem do czego jest, ale mi chodzi?o o to jak regenerowa? link? W jednym z poradnik?w widzia?em ?e u?ytkownik pokazywa? jak s?ucha? muzyki z solidfiles (to na fukncj? potrzebuj?c? audio plugin`u), ale zrobi?em tak w PlayAudioStreamForPlayer i w og?le nie dzia?a.
?ci?gnij program RadioSure i tam zobacz IP/Link do stacji.
Podpis
Zając, idź kicać gdzie indziej, może w teletubisiach się miejsca zwolnią.
Wiele dzieci, które mi zazdroszczą, że mi się powodzi crashują mi serwer
karol170396, no dzi?ki, przynajmniej radio b?d? m?g? mie? na serwerze.
CRX, no jak mi si? troszk? net ogarnie to mog? spr?bowa? z wrzuty, ale trzeba jak?? specjaln? ko?c?wk? do tego dodawa?? Nie b?d? podawa? linku do tego poradnika bo trzymam si? regulaminu, lecz tam kole? pokazywa? ?e z solidfiles jak si? ?ci?ga muzyk? to dodaje ko?c?wk? /download