Witam chodzi o to,?e pojawia si? co? takiego jak wida? na za??czonych screenach jak wpisze w konsole debugscript 3,wiem ?e to nic tak naprawde nie psuje ale wol? mie? czystszy debuscript ni? pe?ny ostrze?e?.
Linijki w dash_c.lua:
Screenshot:
Je?eli b?dzie trzeba,dodam nawet ca?y dash_c.lua
Dobra,zaraz zobacze co z tym b?dzie
Zrobi?em to co kaza?e? i wyskoczy?y teraz takie b??dy:
Co mam z tym zrobi? niby?
Link do zdj?cia jakby tamto nie dzia?a?o:
http://zapodaj.net/643bc08e7b0bb.png.html
A tutaj linijki z tego kodu kt?ry tam jest wpisany:
no tak,ale w jaki spos?b mam to naprawi??
mam poda? plik jaki? dash.lua ten kt?ry jest w b??dzie ( ca?y) czy mo?e dash_c.lua (kt?ry wcze?niej by? z b??dem) ? Czy mam poda? co? konkretnego czy jak,bo ja nie wiem,w mta nie umiem kompletnie niczego opr?cz zmienienia koloru...
PanMaszyna,a czy cz?owiek nie mo?e si? czego? uczy? od innych (uczy? si? na b??dach jak tutaj ? ). Je?eli nie no to sory...poza tym to jest w ko?cu temat o moim problemie czy o tym czy umiem skryptami si? obs?ugiwa? czy nie? Po prostu wystawi?em ?e mam problem i tyle,chcia?bym aby kto? mi najzwyczajniej w ?wiecie pom?g? ten skrypt ogarn?? ,a nie spowiada? si? dlaczego sam nie mog? zrobi? i dlaczego sam tego nie umiem zrobi?...Je?eli umia?bym to bym zrobi?.nie umiem-nie zrobi?,dlatego szukam tutaj pomocy.No ale je?eli tak podchodzicie do sprawy ?e wchodz?c tutaj cz?owiek musi umie? skryptowa? w stopniu,aby to dla drugiej osoby by?o zadowalaj?ce to sory bardzo...
Dobra to nie jest forum dyskusyjne,nie b?d? tutaj spami?.Je?eli kto? pomo?e to czekam,je?eli nie to temat lock i tyle,poza tym panmaszyna mam sw?j serwer i kupi?em ten panel ale ten,kt?ry mi sprzeda? ??da pieni?dzy aby go naprawi? wi?c pytam tutaj czy kto? pomo?e,jak nie to nie,b?dzie panel bez mapinfo i koniec.