Bylem na jednym serwie gralem mozna powiedziec ze z kumplem , wchodzi nowy gracz jakis StevT no to wpisuje /admins -patrze czy to nie admin (czitowalem troche hehe) ale to nie admin . A tu nagle kumpel dostal bana za jakas olbrzymia kasa ,mysle ze moze naprawde wpisal se troche kasy i go anticheat wywalil , ale odzywa sie ten StevT i mowi ze jest straznikiem serwow i ze tamtego kumpla mojego on zbanowal . Nie wiezylem myslalem ze to jakis idiota , ale jeszcze raz wpisuje /admins -to nie jest admin. A on sie pyta czy chce bana , ja odpisalem "jasne zara cie z mojego miniguna zabije oszuscie" , a tu nagle mam bana za olbrzymia kase. Jak on to zrobil jak nie byl adminem ?
Podpis
Hobbies : Microsoft Visual Basic 2008, Rubik's Cube(My record = 1:09 min::sec). = D
LIVE=Ha2ocK
Sorry ale jednak o tym mysle ale to nie mozliwe poniewaz wykryto u mnie te pieniadze w jednym momecie Czyli jezeli to on narnolmalniej wysylal to... jedna wielka czescia ale zanim by wyslal to to on by dostal bana zate pieniadze bo on misial miec te wielkie pieniadze w jednym momecie u siebie No bo snes38 powiedzial ze
"przekazal tobie jakas olbrzymia sume w kilku czesciach"
a on dal to w jednej czesci i jak mial te pieniadze to jego ban nie dosiegnol
Nie rozumiem tego!!!!!!
[ Dodano: 2007-11-25, 17:07 ]
No ma ktos jakas sensowna odpowiedz
Dam
[ Dodano: 2007-12-01, 14:06 ]
Jak to wytlumaczycie bo on wyslal te pieniedze jedna a nie kilkoma czesciami!!
Podpis
Hobbies : Microsoft Visual Basic 2008, Rubik's Cube(My record = 1:09 min::sec). = D
LIVE=Ha2ocK
Teraz jest skrypt na serwery, ?e je?eli widzisz cheatera to wpisujesz co? i jak kilka tak?e to os?b wpisze to jest zkickowany. 2 spos?b to jest antycheat. Ze jak masz du?o kasy (przekraczaj?c? ilo?? maksymaln?) to Cie banuje. Nie musi by? to Admin
Albo to by? Admin, albo mia? jakiego? cheata kt?ry banuje. Poniewa? to jest niemo?liwo?ci? takie zwyk?e zbanowanie.
PS. OO i jeszcze jedno. ta komenda Admins nie musia?a pokazywa? Admin?w, m?g? zrobi? t? komend? tak , ?e jak wpisujesz /admins to pokazuje Ci si? takie co? :