Linki do pobrania w opisach.
Dla formalno?ci, po raz kolejny - nie jestem autorem cheat?w przedstawianych na filmach, jedynie tworz? do nich polskie instrukcje.
Jego prace mia?em pierwsze na li?cie, napisa?em w pierwszym po?cie i? to nie wszystko i codziennie b?dzie si? co? pojawia?, poza tym, to ?e Ty znasz to nie znaczy ?e inni znaj? -_-
Ten ostatni mod to parkour mod CLEO, mam go na kompie od dobrego roku. Ma dwa pliczki - jeden to to ca?e bieganie po ?cianach, a drugie to salta itd. ale animacjami GTA.
Na pewno ci kt?rzy interesuj? si? cleo maj? to co teraz wstawiam, kiedy? si? tym jara?em i na?ci?ga?em tego na kompa, przele?a?o kilka mie? i tera to uploaduje, je?li komu? si? to przyda to b?d? zadowolony a widz?c jakie? tam zinteresowanie, motywuje mnie to do roboty.
Poza tym, w du?ej mierze robi? to dla siebie aby pod k?tem vide?o czego? si? dowiedzie?/nauczy?.
No, ten Matrix jump to w?a?nie te? jest w tej mojej paczce parkour. D?u?ej trzymasz - skaczesz wy?ej, kr?cej - zwyczajnie. Salto w ty? i w prz?d, tak jak na filmie ale pokaza?e? tylko w prz?d.