Witam, przepraszam ze spamuje moimi tematami ale to powinien by? m?j ostatni w tym forum, chcia?bym si? zapyta? gdzie w pliku znajduje si? wiadomo?? "You are login in" po wpisaniu /login xx xx oraz "Press P to open Admin Panel" ?
2. Pytanie.
Jak usun?? panel admina? chodzi mi tylko o te gui pod P, jak by je si? da?o zminimalizowa? bo mi nie potrzebne.
tak, dobrze m?wisz bo jak si? wy??czy "admin" to ju? /register nie dzia?a, z tego wynika ?e /login jest wgrane ju? serwer mta ale te? mo?na si? myli? co do tej rzeczy.
Co w przypadku jak klient b?dzie mia? w ustawieniach 20 linijek czatu? Jak dla mnie radzi?bym to zostawi? jak jest. Komu to wadzi opr?cz tego, ?e ?rednio estetycznie wygl?da? To jest swoista informacja: "graczu, od tego momentu mamy twoje dane dot. konta i b?dziemy na nich operowa?". Tyle.
Kt?ra w zale?no?ci od przyjmowanego parametru zwraca nam warto??/warto?ci chatboxa m. in. ilo?? ustawionych linii. Poza tym chat mo?na sobie dowolnie przewija? PAGE UP i PAGE DOWN tak?e dalej nie widz? sensu wi?kszego, by pozbywa? si? tej informacji.