Wysłany: 2015-11-24, 17:00
PolskiPolaczek
Pawner[SAMP]
Nick w MP: PolskiPolaczek
Piwa : 122
Witam mam problem z systemem fotoradar?w.
Gdy pr?buj? przekonwertowa? mam 1 error i nie wiem czym on jest spododowany.
Kod: D:\Pliki na Pulpit\pawnoPET\include\YSI/y_ini.inc(162) : fatal error 100: cannot read from file: "internal\y_version"
Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
1 Error.
Tutaj daj? t? linijk? 162 i kilka wy?ej i ni?ej linijek.
Kod: //======================================================
// Menu
//======================================================
case DIALOG_MAIN:
{
switch(listitem)
{
case 0: ShowPlayerDialog(playerid,DIALOG_RANGE,DIALOG_STYLE_INPUT,"Wstaw zasi?g", "Prosz? wstawi? zasi?g (zalecane: 20-30)","Ok","Cancel");
case 1:
{
new cam = GetClosestCamera(playerid);
if(cam == -1) return SendClientMessage(playerid,CZERWONY,"( ! ) {FFFFFF}Nie ma ?adnego fotoradaru w pobli?u!");
SendClientMessageEx(playerid,NIEBIESKI,"sis","ID najbli?szego fotoradaru to: ",cam,".");
}
case 2:
{
if(cam == -1) return SendClientMessage(playerid,CZERWONY,"( ! ) {FFFFFF}Nie ma ?adnego fotoradaru w pobli?u!");
SetPVarInt(playerid,"selected",cam);
ShowPlayerDialog(playerid,DIALOG_EDIT,DIALOG_STYLE_LIST,"{00A5FF}Fotoradary {FFFFFF}- {FFDC00}Edycja","Zmiana k?ta\nZmie? zakres\nZmiana ograniczenia pr?dko?ci\nZmiana porz?dku\nPrze??cz tryb mph\nDodaj/Usu?/Edytuj tekst etykiety\n{FF1400}Usu? fotoradar","Ok","Wyjdz");
}
case 3:
{
if(cam == -1) return SendClientMessage(playerid,CZERWONY,"( ! ) {FFFFFF}Nie ma ?adnego fotoradaru w pobli?u.");
DestroySpeedCam(cam);
SendClientMessage(playerid,ZIELONY,"( ! ) {FFFFFF}Usuni?to fotoradar.");
DeletePVar(playerid,"selected");
}
case 4:
{
Za pomoc daj? zimne.
Wysłany: 2015-11-24, 17:39
ToxiC.
Piwa : 8590
Panie pawnerze kt?ry oferuje us?ugi a nie zna podstawowych b??d?w.. Nie masz tego include.
Wysłany: 2015-11-24, 19:30
PolskiPolaczek
Pawner[SAMP]
Nick w MP: PolskiPolaczek
Piwa : 122
"ToxiC`" napisał/a :Panie pawnerze kt?ry oferuje us?ugi a nie zna podstawowych b??d?w.. Nie masz tego include.
Podes?a? by? te include bo niby w includach go mam a nie mam.
Wysłany: 2015-11-24, 19:56
ToxiC.
Piwa : 8590
To pewnie masz kilka PAWNO na komputerze i masz include w jednym, a drugim odpalasz mapk?. W??cz to pawno co Ty masz te include i dopiero otw?rz mapk?.
Wysłany: 2015-11-28, 02:26
Panczenko
Polski Enemy Truck
Nick w MP: Panczenko
Piwa : 129
No Panie Pawner, include brak, dlaczego nie powiedzia?e? mi na serwerze ?e masz z tym problem?, rozwi?za? bym go.
Podpis
Petruckrp.pl
Serdecznie Zapraszamy!
Tagi: fotoradary
Anonymous
Na forum: 245 dni
Anonymous Koniecznie zajrzyj na: